Astrologieblog Weekhoroscoop: Boogschutter, hoe ziet een ander leven eruit ?

Astrologieblog Weekhoroscoop: De recente nieuwe maan in Boogschutter bracht ons een nieuw perspectief. Het teken Boogschutter heeft o.a. met de grote levensvragen te maken, de zin van ons bestaan. De centaur (half man – half paard) is zowel instinctief als geestelijk sterk. De pijl die de Boogschutter schiet, vliegt door de lucht alvorens weer terug naar de aarde te keren. Boogschutter slaat een brug tussen Schorpioen en Steenbok. Het afgelopen ander half jaar is Saturnus in Schorpioen bezig schoon schip met het verleden te maken. Momenteel geeft Mars in Steenbok ons de wilskracht om dingen te actualiseren. Mars en Saturnus werken nu goed samen. Echter, de Zon in Boogschutter heeft de energie, vertrouwen en vooral de visie – om ons een beeld te geven van hoe een ander leven eruit zou kunnen zien. Boogschutter is een beweegelijke teken en heeft ook als doel, ons in beweging te brengen. Boogschutter laat het verleden los en richt zijn blik op de toekomst.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Er is momenteel sprake van meer optimisme – weliswaar met een ondertoon. Op woensdag staat Mercurius (die afgebeeld wordt als God met gevleugelde sandalen en helm om zijn snelheid weer te geven) conjunct met zwaargewicht Saturnus. Dit voelt alles behalve snel aan. Oponthoud, vertraging, een geblokkeerde doorgang, een wc verstopping, een droevig bericht. Frustratie hoort hier ook bij. Er is een kink in de kabel. De baas wil antwoorden! Deze energie is zowel serieus als grondig. Aan de positieve kant, dit is wel een goede dag om onderzoek te doen, want deze combinatie van planeten wil het naadje van de kous weten. Er is focus maar dan wel op een klein gebied. Tevens, je kunt ook te maken hebben met mensen die heel ‘zwart/wit’ in het denken zijn of met situaties van ‘alles of niets’.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Op donderdag staat Venus driehoek Uranus terwijl de maan in Waterman staat. Deze energie voelt zowel bevrijdend als gezellig en sociaal aan. Pak de kans om iets nieuws te ondernemen. Dit wordt bijvoorbeeld een goede dag om iets verassends aan je uiterlijk te doen, een eerste afspraak met een partner in te plannen, of creatief bezig te zijn. Ook een goede dag om met anderen te brainstormen. De Venus/Uranus combinatie is grensverleggend. De Maan in Waterman is op een heel vriendelijke manier met anderen betrokken. Dit heeft een positieve werking op interpersoonlijke relaties: een bijzonder gesprek met de kapper voeren, zoiets.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Het potitieve aan deze week is dat we de gelegeheid krijgen om sommige elementen van ons leven te hervormen. Her-vormen – d.w.z. bereid zijn om te knokken voor ons toekomstbeeld. Mars werkt overuren in hardwerkend Steenbok. Saturnus blijft Mars ondersteunen vanuit Schorpioen. Dit is formidabel teamwerk. Maar tegelijkertijd op donderdag staat de Zon in Boogschutter vierkant Neptunus in Vissen. Deze twee willen onder de juk van Mars en Saturnus vandaan komen. De Zon/Neptunus energie is diffuus, overal en nergens, romantisch maar niet altijd even realistisch. Als je een fles opent op donderdag avond – wordt het makkelijk twee, of misschien zelfs drie. De Zon/Neptunus is heerlijke energie – maar het is wel altijd oppassen dat je situaties niet mooier maken dan ze zijn.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Op vrijdag maakt Mercurius de overstap naar Boogschutter waardoor 5 van de 10 planeten in het vuur element komen te staan. Vuur is een positief element. Voor het element vuur is het glas altijd half vol nooit half leeg. Vuur is een enorm inspirerend element, in staat om het potentieel in elke situatie te zien. Vuur gooit alles in het leven -in het spel – in de relatie – in de strijd.  Het afgelopen jaar hebben wij collectief, heel wat te verduren gehad o.a. van de spanning tussen Uranus en Pluto. Deze twee planeten liggen al een paar jaar met elkaar in de clinch en hebben hele grote golven gemaakt!! Nu beleven we als het waren een hallelujah moment. We komen weer in contact met de bron en dit voelt vernieuwend aan.

Astrologen benefiet voor Artsen Zonder Grenzen in Amsterdam zondag 14 december. Lees meer over:

 Liz-Stonehenge© Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360° Astrology, Amsterdam
erkend praktiserend lid van de AVN

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

 Wil je meer weten over je eigen horoscoop ? Loop je al een tijd rond met twijfels over relatie, werk, studie of gezin? Voor meer informatie over mp3 readings, persoonlijke consulten, workshops, prive les, stuur een email naar Elizabeth: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologieblog Weekhoroscoop: Boogschutter, hoe ziet een ander leven eruit ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *