Net verschenen: Lunaren – Tineke Boogaarts

Tineke Boogaarts: Lunaren- Puzzelstukjes uit het proces dat leven heet
Het doet mij een plezier om het net verschenen boek van Tineke Boogaarts over Lunaren onder jullie aandacht te brengen. Tineke is geen onbekende in astrologie Nederland – maar dit is haar eerste boek en het is gelijk een hele goede.

Tineke Boogaarts: Lunaren – Puzzelstukjes uit het proces dat leven heet
In tegenstelling tot de ‘solaar’ horoscoop waar veel literatuur over beschikbaar is, hebben weinig astrologen zich  verdiept in de lunaar of maan terugkeer horoscoop. Dit gebrek heeft Tineke Boogaarts met Lunaren ruimschoots gecompenseerd. Ik citeer: ‘Het unieke van dit boek is dat het in de praktijk is ontstaan. Een groep van veertig mensen heeft een jaar lang naar de eigen lunaren gekeken. Hun verhalen en ook die van familie, vrienden en cliënten waren voor mij de inspiratie voor dit boek. Ik hoop dat het lezen ervan jou net zo inspireert om zelf aan de slag te gaan met je eigen lunaren. Het zijn de puzzlestukjes die je kunnen helpen het leven nog beter te begrijpen.’

Tineke Boogaarts: Lunaren – Puzzelstukjes uit het proces dat leven heet
Voor zover ik weet, is dit een van de eerste boeken gebaseerd op onderzoek onder astrologen op Facebook. Als ik me niet vergis – heeft Tineke een oproep geplaatst voor praktiserende astrologen die bereid waren hun eigen lunaren te volgen. Ik vind het hele intiatief heel bijzonder en vooruitstrevend.

Tineke Boogaarts: Lunaren – Puzzelstukjes uit het proces dat leven heet
Wat ik nu zelf ga doen – is mijn eigen lunaren gedurende het komende jaar volgen EN toetsen aan de bevindingen van de andere astrologen in Tineke’s boek. Lunaren is bijzonder in dat het je ook uitnodigt je eigen reis te maken.

Het boek Lunaren is te koop bij esoterische boekwinkels maar is ook direkt te bestellen bij Uitgeverij Hajefa. Het boek heeft 272 pagina’s en kost euro 19.95

9789077677728.jpg

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Net verschenen: Lunaren – Tineke Boogaarts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *