Amsterdam Alternatief: Astrologen in Actie – Ebola Benefiet Amsterdam

Astrologen in Actie: Ebola Benefiet Amsterdam
Deze recente documentaire op de BBC over het werk van Dr. Javid Abdelmoneim (van Artsen Zonder Grenzen) op de frontline in Kailahun in Sierra Leone, laat op pijnlijke wijze zien hoe afschuwelijk de ziekte Ebola is. De soms plotselinge maar altijd eenzame dood van jong en oud laat ook zien hoe wreed Ebola is. Dat de mensen van Sierra Leone desondanks alles – kunnen glimlachen EN positief in het leven staan – dwingt respect af.

Astrologen in Actie: Ebola Benefiet Amsterdam
Op zondag 14 december, organiseren wij, Faye Cossar, Zelda Hall, Dorien de Vries, Elizabeth Hathway, een benefiet voor Artsen Zonder Grenzen.
Liz, Faye en Dorien zijn astrologen, Zelda is therapeut. We stellen allemaal een recente lezing beschikbaar – dus als je deze lezingen gemist hebben – pak nu je kans.

Voorlopig programma:

10.30: Elizabeth Hathway: ‘Pluto in Capricorn and the Revival of Astrological Magic’
A personal journey, exploring the long standing relationship between sympathetic magic and astrology. This lecture was first given in Oxford in Sept. 2013, with the title  “You can do magic. A guide to making talismans’.

11.30: Zelda Hall: ‘Dreams and Destiny- what our dreams can tell us about the path of the soul.’ Many of us have had a dream in our childhood which was so powerful we never forgot it. Either it occurred once or it came back many times-perhaps even up to this day. Zelda will talk about the special significance of such  dreams in our lives and how they relate to our ‘life myth’.

12.30 – 13.45 Lunch

13.45- 14.45: Faye Cossar: De Maan is niet de enige moeder
Wat hebben we nodig om ons goed te voelen? Samen gaan we kijken naar de symboliek van de Maan. Aan de orde komt:  de Mythologie van de Maan; Maan Huis, teken en haar aspecten; Moeders en voedse; Maan en omgeving;
Wat is het verschil tussen Ceres en de Maan? Immers, beide hebben te maken met moeders, voedsel en je prettig voelen?

 14.45- 15.45: Dorien de Vries: Wat is astrologie en wat kun je er nu mee ?

De horoscoop is een krachtig middel om zicht te krijgen op wie je bent. Het is prettig om te weten waar je potentieël ligt om je leven of je carrière zo positief mogelijk te benutten. Door zelfbewust sturing te geven aan je uitdagingen, kun je heel wat frustraties voorkomen.

Natuurlijk kun je in de krant of op internet  informatie vinden over de dierenriemtekens, maar dat zijn oppervlakkige algemeenheden. Aan de hand van je geboorte datum, uur en plaats geboorte maak ik de tekening (svp tevoren aanmelden); het gaat om jouw unieke horoscoop!

Aan het einde v.d. middag thee (wijn?) en een open discussie over Ebola met horoscopen van o.a. de virus, Sierra Leone, en Artsen Zonder Grenzen.

Astrologen in Actie: Ebola Benefiet Amsterdam
De kosten van deze dag bedragen Euro 45,- (waarvan 40 euro naar Artsen Zonder Grenzen gaat – en 5 voor thee, koffie en (wijn na afloop?). De dag wordt in Amsterdam, in Lumen gehouden. Wil je aan deze dag deelnemen? Reserveer je plek, stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Indien je bereid bent om Dorien je gegevens te laten gebruiken in de groep, laat het weten. Speciale dank aan Zelda Hall voor het beschikbaar stellen van haar prachtige praktijk ruimte.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Amsterdam Alternatief: Astrologen in Actie – Ebola Benefiet Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *