Astrologieblog Weekhoroscoop: Venus, Neptunus, Chiron, over verruimen en verfijnen van relaties

Astrologieblog Weekhoroscoop: ‘Manifesteren’ is het woord dat bij mij opkomt als ik aan deze week denk. De krachtig begin energie van de Zon en Mars in Ram gaat goed samen met de opbouwende energie van Venus in Stier. Plannen mogen concreet gemaakt worden. Venus is ook onze passie en wat wij koesteren. De energie van de lente (de start energie) begint zich – als het ware – rondom onze creatieve ideeën te bouwen. De eclips van vorige week vrijdag -daags na de laatste Uranus/Pluto vierkant – viel in de laatste graad van Vissen. Vorige week was er ook een zgn. Super Moon. Het einde van het oude (Vissen) signalleert het begin van het nieuwe (Ram).

Astrologieblog Weekhoroscoop: Op dinsdag staat Venus sextiel Neptunus en Mercurius conjunct Chiron. Venus in Stier bouwt duurzame relaties op. Neptunus zorgt voor een creatieve onderstroom. Neptunus heeft altijd iets grenzeloos. De harmonieuze verbinding met Venus, nodigt uit tot een vorm van onvoorwaardelijke liefde. Dit is tevens ook een zeer meditatieve stand. Met Mercurius/Chiron  in beeld – gaat het om de genezing die er onstaat als we ons zelf kunnen accepteren en lief hebben. Venus staat in haar eigen teken en is- als het ware- thuis. Mercurius, Chiron en Neptunus, staan allemaal in Vissen – het teken waar Venus in verhoging staat. Deze week kunnen al onze relaties verfijnd en verruimt worden (met een goede relatie met onszelf bovenaan).

Astrologieblog Weekhoroscoop: Zelf-discipline is een gewoonte die de Ram niet altijd onder de knie heeft. En toch… wie verandering wil – moet zelf-discipline leren. Saturnus beteugelt de kracht van de Zon in Ram. Saturnus zet de Ram aan het werk en biedt hem een kader aan. Deze week kunnen er resultaten worden geboekt. Vuur is een super snelle energie. Het raast door situaties heen. Het gaat hier echt om ‘de grote lijn’ zien en er een basis vorm aan onze plannen geven. De puntjes op de ï, de details, die komen later wel.

Astrologieblog Weekhoroscoop:Dit weekend staat Venus vierkant Jupiter. Jupiter in Leeuw brengt de expressieve kant van Venus naar buiten. Venus wil haar liefde tonen – en hoe! Venus in Stier is zintuigelijke en deze vierkant kan makkelijk tot bepaalde excessen leiden: te veel eten, te veel vrijen, te veel begeertes. Deze vierkant -exact op zaterdag – valt samen met een behoorlijk gespannen Maan in Kreeft. De Maan maakt eerst een oppositie met Pluto (dit duidt op diepe gevoelens die soms een obsessief-compulsief karakter kunnen hebben) en vervolgens een vierkant met Uranus (die een uitlaatklep zoekt voor de opgebouwde innerlijke spanning). De twee vrouwelijke planeten staan dus behoorlijk onder druk. Situaties kunnen zich in rap tempo ontwikkelen en een diep emotioneel karakter hebben. We moeten proberen bewust te worden van de onderstroom – vooral in de emotioneele sfeer – en ons zelf in de hand hebben vooral als mensen op de verkeerde knoppen drukken. Bewustzijn !! Bewust worden van hoe de buitenwereld en situaties buiten onszelf – onze innerlijke stemming beïnvloeden. Op zaterdag avond staat de Maan driehoek Mercurius. Als we zicht hebben op wat er gaande is  – kunnen we dat bespreekbaar maken. Mercurius-Chiron nodigt ons deze week uit om stil te staan bij hoe we over ons zelf denken en hoe we onszelf uiten.

Hoe pakken de planeten uit in je eigen horoscoop? Brengt Venus in Stier liefde op je pad? Wat hebben de planeten voor jouw dit jaar in peto? Voor meer informatie over mp3 readings, persoonlijke consulten, workshops, prive les,enz.  stuur een email naar Elizabeth: hathway77@hotmail.com

P.S. Astrologieblog heeft ook een Facebook groep

© Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360° Astrology, Amsterdam
erkend praktiserend lid van de AVN

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologieblog Weekhoroscoop: Venus, Neptunus, Chiron, over verruimen en verfijnen van relaties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *