Astrologieblog Weekhoroscoop: Zon conjunct Uranus en het ‘vuist in de lucht’ gevoel

eggsAstrologieblog weekhoroscoop: Over enkele uren staat de Zon conjunct Uranus in Ram. Deze conjunctie heeft een ‘vuist in de lucht’ gevoel. Na jaren van strijd, is Uranus eindelijk van Pluto los gekomen. Sommige belangrijke blokkades zijn nu uit de weg geruimd. De eclips seizoen is eventjes voorbij. De Zon heeft zijn driehoek met Jupiter achter de rug en loopt nu heerlijk los. De Zon in Ram loopt heel graag voor op de parade. We staan als het ware midden in een veld dat met mogelijkheden gevuld is. Een sleutelwoord van Ram is DOEN. De resultaten van onze akties spreken voor zich. Hier leren we nu het meeste van.

Astrologieblog weekhoroscoop:Op maandag middag staat Mercurius driehoek Jupiter. Zoek originele manieren om te communiceren. Sta open voor gekkigheid en voor creatieve invallen. Elektrische apparaten kunnen gek doen. Mercurius heeft met handelingen te maken – Jupiter met inzicht. Mooie planetaire combinatie waar we veel lol aan kunnen hebben. Spontaan bezoek !

Astrologieblog weekhoroscoop: Op woensdag gaat Jupiter – die dit hele jaar retrograde heeft gelopen – eindelijk  vooruit. Het rad van fortuin draait weer! Jupiter schenkt vertrouwen en symboliseert vooruitgang in zaken die onder zijn heerschappij vallen. Is Jupiter heerser van het tweede huis van je horoscoop, dan geeft het meer vertrouwen in financiële zaken. Is Jupiter heerser van het tiende huis, dan kan er verheldering of vooruitgang komen in zaken rondom beroep. Een retrograde Jupiter leidt tot situaties van stagnatie want dingen worden als het ware, stil gezet, letterlijk ‘put on hold’. Wachten op advies. Wachten op een groen signaal. Jupiter heeft o.a. heerschappij over rechtzaken, scripties, filosofie, verre reizen, religieuze zaken, geloof, mentors, goede leraren, enz.

Astrologieblog weekhoroscoo: Een grote vuur driehoek op donderdag brengt energie en inspiratie. De Maan in Boogschutter is vriendelijk en sociaal: hoe meer zielen hoe meer vreugde. De Maan/Jupiter verbinding – zorgt voor context: donderdag is een top dag voor een vergadering of een ontmoeting met een adviseur! Ideeën kunnen circuleren. Bewust (de Zon) en onbewust (de Maan) staan met elkaar in harmonie. Met weinig inspanning veel werk kunnen  verzetten.

Astrologieblog weekhoroscoop:  Vrijdag staat Mercurius conjunct de Zon in Ram. Er komt een nadruk op de mentale maar teveel denken kan tot migraine leiden. Intens denken aan iets of iemand. Het is belangrijk om te ontspannen.

Astrologieblog weekhoroscoop: Zaterdag maakt Venus de overstap van Stier naar Tweeling. Venus in Stier is stabiel en zintuigelijk. Venus in Tweeling is vlinderachtig, charmant en wispelteurig. Venus in Tweeling kan makkelijk een gesprek met een ander aanknopen… al duurt het maar voor eventjes. Luchtig. Niewsgierig. Vriendelijk. Abstract. Denken. Venus in Tweeling is super sociaal, heel chique ….en zelden serieus !

Astrologieblog weekhoroscoop: De Maan in Waterman driehoek Venus in Tweeling maakt zondag een geweldige dag voor een familie ‘get-together’. Onder dit aspect wordt spanning of drama glad gestreken. Dit is zeer social gevoelig energie. Mars sextiel Neptunus, eveneens op zondag, is zacht en inspirerend. Mars kan ontspannen onder de vleugels van Neptunus. Lekker genieten van wijn en gezelschap is een super manier om deze week te eindigen 🙂

Hoe pakt Jupiter direkt uit in je eigen horoscoop? Wat heeft de laatste maanden stil gelegen en wat gaat nu vooruit? Voor meer informatie over een mp3 reading, een persoonlijk consult, lezingen, prive les,enz.  stuur een email naar Elizabeth: hathway77@hotmail.com

© Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360° Astrology, Amsterdam
erkend praktiserend lid van de AVN

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *