Astrologieblog Weekhoroscoop: De humor van Mercurius, Mars en Pluto

Astrologieblog weekhoroscoop: Momenteel lopen Mercurius, Venus en Mars achter de Zon en gaan s’avonds na de Zon onder. De planeet die momenteel voor de Zon opkomt is Uranus en die drukt zelf-expressie en originaliteit uit.

Astrologieblog weekhoroscoop: Maandag maakt de Zon de overstap van Ram naar Stier waar Mercurius en Mars al staan. Stier is weliswaar geen snelle jongen en toch is het een opbouwend teken dat gestage vorderingen maakt. Ploeteren is een woord dat spontane bij mij opkomt. Een Stier heeft geduld en kan veel dragen. Doelgericht werken brengt voldoening.

Astrologieblog weekhoroscoop: Pluto in Steenbok geeft diep inzicht in de materie en is tevens ook doel gericht. Pluto wil ‘iets’ van ons – wat hij wil – zie je in de geboorte horoscoop want Pluto heeft met onze ‘opdracht’ in dit leven te maken – onze karma. Pluto maakt deze komende week harmonieuze verbindingen met zowel Mars (dins.) als Mercurius (woens.). Pluto zet Mars aan het werk, geeft Mars als het ware richting. Er is enorm veel wilskracht hier aanwezig gekoppeld met een fenomenaal uithoudings – en doorzettingsvermogen. Omdat Mercurius met handelingen en bewustzijn te maken heeft, kunnen we een beter beeld krijgen van wat we willen en wat we moeten doen, welke handelingen we moeten verrichten om dat te bereiken. Mercurius vierkant Jupiter op dinsdag laat wel wat spanning zien. Een meningsverschil of een botsing met iemand anders met een sterke wil kan vermoeiend zijn. De huidige wederzijdse receptie tussen Mercurius en Venus biedt wel de ruimte om problemen op een vriendelijke of speelse manier op te lossen. Zowel Mercurius als Jupiter staan in vaste tekens – maar flexibiliteit geeft de meest ruimte. Een goed gevoel voor humor helpt ook.

Astrologieblog weekhoroscoop: Donderdag staat Mercurius conjunct Mars. Dit heeft ook het potentieel om goed ruzie te maken – of in ieder geval – boze gedachten te hebben.Je kunt namelijk het gevoel hebben dat je aangevallen wordt. De geest krijgt energie door Mars. Denken of praten over seks kan ook!! Het is ook een goede dag voor geestelijke uitdagingen. Dit is een nogal competitieve conjunctie.

Astrologieblog weekhoroscoop: Op vrijdag staat de Zon inconjunct Saturnus en op zaterdag staat Venus inconjunct Pluto. We moeten ons leren aanpassen en afstemmen op de omgeving. Een belangrijke wijziging heeft opgetreden en dat moeten we een plek geven. Venus sextiel Uranus op is een subtiele aanwijzer dat er nieuwe kansen voor ons liggen.  Venus in Tweeling is heel sociaal en haar receptie met Mercurius stelt ons in staat om geestige gesprekken te voeren. Vriendelijkheid is een goede tegengif voor alles !!

Ik wens jullie een hele fijne week.

Hoe pakt Pluto uit in je eigen horoscoop? Welke thema’s keren terug en waar zit de kansen voor vooruitgang en groei? Voor meer informatie over een mp3 reading, een persoonlijk consult, lezingen, prive les,enz.  stuur een email naar Elizabeth: hathway77@hotmail.com

© Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360° Astrology, Amsterdam
erkend praktiserend lid van de AVN

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop: De humor van Mercurius, Mars en Pluto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *