Astrologieblog Weekhoroscoop: Over Koningsdag, de Maan, en de eerste date

Astrologieblog weekhoroscoop: Met de Maan in vuur teken Leeuw op Koning’s Dag – zal er ongeacht het weer – veel lol worden gemaakt. De maan hoort bij volksfeesten, volks gemak en plekken waar het publiek bij elkaar komt. Jupiter staat nu ook in Leeuw en Jupiter pakt groot uit. Het zou mij niet verbazen als er dit jaar een recordaantal touristen naar Amsterdam komt. Leeuw is de koning onder de dieren en de planeet Jupiter is nauw verwant aan vorstelijkheid. In de na middag wordt het luidruchtig: rond vier uur staat de Maan in Leeuw in vierkant met Mercurius. Dit is een spanningsaspect. Wie gaat brullen??? [nabeschouwing… Desondanks alle slechte weerberichten liet de Zon zich gisteren volop zien. In Amsterdam Watergraafsmeer – was het een feest van jewelste. De planeet die bij Leeuw hoort is de Zon: de regen kreeg geen kans om het pret te bederven. Rond 15.30 begon een luidruchtige helikopter een rondje boven Park Frankendael te vliegen terwijl een vliegtuig de volgende tekst door de hemel trok: ‘Politie verdient uw waardering‘. Dit blijkt een onderdeel te zijn van de acties van de politie voor een beter CAO.

Astrologieblog weekhoroscoop: Vanaf dinsdag begint de energie van Zon/Neptunus zich sterker naar voren te dringen. De conservatieve Stier – wordt verleid door dromerig Neptunus. Alles lijkt ineens mogelijk en de grens tussen fantasie en werkelijkheid wordt zeer dun. Neptunus leidt af – en de werk tempo kan onder deze energie lijden. Het wordt moeilijk om op een ding te concentreren. De sfeer is zweverig, soepel en in beweging. Op zich is de energie harmonieus waardoor het  te hanteren moet zijn: echter Neptunus werkt vanuit een hogere sfeer en kan het niet laten om met de ‘aardse’ Stier te sollen. De maan in Maagd zorgt -vooral op woensdag – voor meer balans. Maagd ondersteunt Stier en houdt de details goed in de gaten.

Astrologieblog weekhoroscoop: Op vrijdag maakt Mercurius de overstap van Stier naar Tweeling. Mercurius in Stier is bedachtzaam en reageert langzaam op prikkels. Mercurius in Tweeling daarentegen is super snel in het denken en in het handelen. Mercurius in Tweeling is de type die vluchtig door een handleiding kijkt en weet precies hoe het apparaat werkt. Mercurius in Tweeling is een mooie prater en kan zand aan een Arabier verkopen! Mercurius in Tweeling heeft inzicht gekoppeld aan intelligentie en het denken is genuanceerd.

Astrologieblog weekhoroscoop: Op zaterdag is de maan in Weegschaal driehoek Venus in Tweeling. Deze energie zorgt voor een heel relaxt en gezellige sfeer. Lucht is altijd sociaal. Maan in Weegschaal is charmant – Venus in Tweeling is flirterig. Zaterdag is een super dag voor een eerste date.

Astrologieblog weekhoroscoop: Op zondag maakt de maan de overstap naar Schorpioen – waardoor het ook bijna volle maan is. De maan in Schorpioen roept diepe emoties en gevoelens op – waardoor de Stier even uit balans kan raken. Als aarde teken is de Stier scherp bewust van wat mogelijk is: het is een pragmatisch teken. Maan in Schorpioen daarentegen duikt onder de golven, voelt de stroming en laat zich eventjes meevoeren. Schorpioen wil de emotionele diepte ervaren. Een prachtige dag eigenlijk – waarin pijnlijke emoties toch gehanteerd kunnen worden.

Altijd iets meer over je eigen horoscoop willen weten? Welke thema’s keren terug en waar zit de kansen voor vooruitgang en groei in je eigen horoscoop? Voor meer informatie over een mp3 reading, een persoonlijk consult, lezingen, prive les,enz.  stuur een email naar Elizabeth: hathway77@hotmail.com

© Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360° Astrology, Amsterdam
erkend praktiserend lid van de AVN

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *