Astrologieblog Weekhoroscoop: Jupiter en Uranus, expansief, experimenteel, en welkom

Astrologieblog weekhoroscoop: Ook deze week hangt de expansieve, experimentele, energie van Jupiter en Uranus in de lucht. De Zon/Jupiter sextiel vandaag en de Zon/Uranus sextiel op woensdag, dagen uit om meer autonomie, zelf-expressie, en zelf-vertrouwen te tonen. Op vrijdag gaat Mercurius in slimme, communicatieve,Tweeling weer vooruit lopen, dit betekent dat ingewikkelde beslissingen op intuitieve wijze genomen kunnen worden. Deze Mercurius retrograde fase – die op 20 mei begonnen is – heeft ons alle tijd gegeven om zoveel mogelijke informatie op te nemen. De komende weken, kan Mercurius als ‘snelle beslisser’ optreden.

caduceusOp de dag dat Mercurius direkt gaat lopen – trekt Neptunus zich terug. De laatste Mercurius/Neptunus vierkant vindt plaats op 23 juni.  Neptunus werkt vanuit gevoel en vanuit het onderbewuste en daagt ons uit om in contact te komen met ons verborgen dromen en drijfveren. Tweeling is rationeel…. Maar in de woorden van Shakespeare’s Hamlet: ‘There are more things in Heaven and Earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy.’ De kunst is – op  mercuriale manier – totaal verschillend werelden/drijfveren bij elkaar te brengen. Dat vermogen zie ik verbeeld in de caduceus die Mercurius in zijn hand draagt. De komende weken raad ik je aan om je dromen op te schrijven en je intuitie te gebruiken om hun boodschap te begrijpen.

Astrologieblog weekhoroscoop: De sextielen tussen Mercurius en Venus, en Zon en Uranus op woensdag, scheppen kansen. Dit is een goede dag om gesprekken over geld of business te voeren. Woensdag is ook een top dag om brieven te schrijven, admin te doen, of deals te sluiten. Venus in Leeuw heeft oog voor eigen belang en denkt groot. Ook hier wordt de uitbundige energie van Jupiter/Uranus onderstreept. Zon/Uranus blinkt uit in originaliteit. De Zon en Mars staan precies tussen Jupiter en Uranus in – en maken contact met beide planeten. Zowel Zon als Mars zijn positief, actief, en ondernemend. Dit is fijne energie als je zaken wil doen en geweldig voor wie originele ideeën heeft.

Astrologieblog weekhoroscoop: Na de schok en pijn van de Uranus/Pluto vierkant – is de energie van Jupiter en Uranus erg welkom. Het tilt ons op, maakt nieuwe kansen mogelijk, waardoor er letterlijk een verruiming van bewustzijn ontstaat. Op zondag staat de Zon conjunct Mars – hiermee begint een korte twee jaar cyclus dat te maken heeft met het realiseren van nieuwe plannen. Dit geeft zowel kracht als energie. Super energie momenteel… Maak er flink gebruik van.

Heb je vragen omtrent je eigen horoscoop? Wil je hier meer over weten? Mail mij voor meer informatie over een mp3 reading, een persoonlijk consult, lezingen, prive les,enz. : hathway77@hotmail.com

© Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360° Astrology, Amsterdam
erkend praktiserend lid van de AVN

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop: Jupiter en Uranus, expansief, experimenteel, en welkom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *