Belangrijke Data: astrologie en het beweegelijke kruis

Jupiter in Maagd: Wees de Verandering (klik hier voor de ingreshoroscoop en meer informatie over Saturnus in Boogschutter)

De belangrijke data op een rij: Jupiter opposiet Neptunus – op 17 sept 2015 – in 7 gr. 58 Maagd/Vissen;
Jupiter driehoek Pluto – op 11 okt 2015 – in 13 gr.03 – Maagd/Steenbok;
Saturnus vierkant Neptunus – op nov 26 2015 –  in 7 gr 02 Boogschutter,Vissen
Jupiter driehoek Pluto – op 16 maart 2016 – in 17 gr. 13 Maagd/Steenbok
Jupiter vierkant Saturnus – op 23 maart 2016 – in 16 gr.24 Maagd/Boogschutter
Jupiter vierkant Saturnus- op 26 mei 2016 – in 13 gr. 41 Maagd/Vissen
Saturnus vierkant Neptunus – op 18 juni 2016 – in 12 gr. 01 Boogschutter/Vissen
Jupiter driehoek Pluto – op 26 juni 2016 – in 16 gr. 29 – Maagd/Steenbok
Saturnus vierkant Neptunus – op 10 sept 2016 – in 10 gr. 25, Boogschutter/Vissen

Ook belangrijk om te weten is dat vanaf 10 oktober, de Noordelijke Maansknoop in Maagd staat. Groei vindt nu plaats – spiritueele ontwikkeling vindt nu plaats – als ‘de mensheid’ zich meer dienstbaar opstelt. We worden gevraagd om ombaatzuchtig te zijn en ons medemens – te ondersteunen.  Maagd is een heel bescheiden teken. Tot 8 november staat Venus en tot 12 november staat Mars ook in Maagd. Deze twee planeten vormen een conjunctie op 3 november in 25 graden Maagd.

Jupiter in Maagd: De Reading
Deze reading ontrafelt en geeft een betekenis aan de verschillende transits die het astro-beeld bepalen tot de herfst van 2016. Het geeft richtlijnen aan m.b.t. hoe je het beste met deze energie om kunt gaan. Voor de duidelijkheid, hieronder worden de planeten en hun onderling aspecten genoemd. Dit zijn de planeten waarmee wij tussen nu en volgend jaar zomer – mee moeten dealen. De planeten vormen een zgn. t-vierkant,  maar in juni 2016 – wordt dit een grand cross. Het gaat om planeten in het zg. beweegelijke kruis.

Wees de Verandering: De Workshop
Samen met anderen – en in een kleine groep – wordt dieper op de thema’s ingegaan. De horoscoop van elke deelnemer komt aan bod. De workshops vinden plaats in Amsterdam, op zondag 11 en zondag 25 oktober, in de middag. Er zijn voor beide dagen – twee plekken open.

De reading duurt bijna 1 uur, en kost euro 25,00 incl. btw.
De kosten van de workshop zijn euro 45,- incl. b

Wil je meer informatie hierover, stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *