Jupiter in Maagd: Wees de Verandering

Grain: Mariette Botman

Jupiter in Maagd: Wees de Verandering: De eerste workshop heeft inmiddels plaatsgevonden. De groep bestond uit 7 astrologen – en er zaten 3 van mijn blog lezeressen bij. Het doet mij altijd een genoegen om mijn blog lezers te ontmoeten. Het internet is geweldig – maar ook anoniem – en ik waardeer steeds meer mijn ‘vlees en bloed’ contact met mensen.  Het was een leerzame, intieme, leuke middag. De tweede – en tevens laatste workshop vindt nu plaats in Amsterdam, op zondag 25 oktober. Er zijn nog twee plekken open. De vorige workshop zat helemaal vol.

Op 11 oktober – krijgen we de eerste van drie Jupiter/Pluto driehoeken. Er liggen enorme kansen voor wie niet overgeprikkeld raakt – en een opgeruimde geest heeft. Jupiter/Pluto maken tussen nu en 26 juni 2016 –  prachtige muziek. In mijn workshop ‘Wees de Verandering’ gaan we uitgebreid hierover hebben en wordt er uiteraard aandacht besteed aan de plekken in de eigen horoscoop waar deze kansen liggen.

 De belangrijke data op een rij: Jupiter opposiet Neptunus – op 17 sept 2015 – in 7 gr. 58 Maagd/Vissen;
Jupiter driehoek Pluto – op 11 okt 2015 – in 13 gr.03 – Maagd/Steenbok;
Saturnus vierkant Neptunus – op nov 26 2015 –  in 7 gr 02 Boogschutter, Vissen Jupiter driehoek Pluto – op 16 maart 2016 – in 17 gr. 13 Maagd/Steenbok
Jupiter vierkant Saturnus – op 23 maart 2016 – in 16 gr.24 Maagd/Boogschutter
Jupiter vierkant Saturnus- op 26 mei 2016 – in 13 gr. 41 Maagd/Vissen
Saturnus vierkant Neptunus – op 18 juni 2016 – in 12 gr. 01 Boogschutter/Vissen
Jupiter driehoek Pluto – op 26 juni 2016 – in 16 gr. 29 – Maagd/Steenbok
Saturnus vierkant Neptunus – op 10 sept 2016 – in 10 gr. 25, Boogschutter/Vissen

Ook belangrijk om te weten is dat sinds 10 oktober, de Noordelijke Maansknoop ook in Maagd staat.

Jupiter in Maagd: De Reading
Deze reading ontrafelt en geeft een betekenis aan de verschillende transits die het astro-beeld bepalen tot de herfst van 2016. Het geeft richtlijnen aan m.b.t. hoe je het beste met deze energie om kunt gaan. Voor de duidelijkheid, hieronder worden de planeten en hun onderling aspecten genoemd. Dit zijn de planeten waarmee wij tussen nu en volgend jaar zomer – mee moeten dealen. De planeten vormen een zgn. t-vierkant,  maar in juni 2016 – wordt dit een grand cross. Het gaat om planeten in het zg. beweegelijke kruis.

Wees de Verandering: De Workshop
Samen met anderen – en in een kleine groep – wordt dieper op de thema’s ingegaan. De horoscoop van elke deelnemer komt aan bod.

De reading duurt bijna 1 uur, en kost euro 25,00 incl. btw. Om een kopie te bestellen email: hathway77@hotmail.com
De kosten van de workshop zijn euro 45,- incl. btw

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

13 Reacties op Jupiter in Maagd: Wees de Verandering

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *