Eindelijk Een Astrologieblog Newsletter!!

Update: Een Astrologieblog Newsletter: Niet allemaal tegelijk juichen… Ik heb kort geleden binnen MailChimp op de ‘verstuur’ knop gedrukt !

Na maanden van ellende met WordPress – besloot ik de adressen van mijn newsletter subscribers in MailChimp in te voeren. Een ellendige klus – dat echt niet voor een Mars in Ram mens geknipt is. Mars is tevens ook mijn heer 1 (Schorpioen asc.) en geduld is niet mijn beste eigenschap. En toch… Vandag …met vier planeten (en de Noordknoop) in Maagd, in het 10e huis van mijn eigen horoscoop, driehoek mijn Zon en sextiel mijn Maan is het gelukt! Dit is de horoscoop voor de ‘new style’ newsletter. Mocht je deze newsletter niet hebben ontvangen – kijk toch even in je ‘junk mail’ – soms komen deze soort emails toch daar terecht.

Opvallend aan deze horoscoop – is laat Tweeling aan de ascendant – en Mercurius heer 1 – verbrand. Ik wist dit toen ik op ‘send’ drukte. Ik had natuurlijk kunnen wachten – maar – ik was te nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren dat ik het niet kon laten.

 Een planeet die zo dicht op de Zon staat als Mercurius in deze horoscoop- is niet zichtbaar. We kunnen niet in de Zon kijken. Het hele idee achter een newsletter is jezelf – en je werk zichtbaar maken. Toch vind ik – vanuit de essentieele waardigheden – aardig wat belangstelling voor de Maan en belangrijker nog, de Maan moet nog een aardig ritje maken -langs Mars, Venus en de knoop.

Voor mij is natuurlijk de communicatie het allerbelangrijkst. Maan in Maagd – is beheerd door heer 1 – Mercurius. Eindelijk… Ik kan weer newsletters versturen! Fijn weekend alvast.

newsletter

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Eindelijk Een Astrologieblog Newsletter!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *