Amsterdamse Astrologen Benefiet: In de Geest van het Nu

watermanAmsterdamse Astrologen in Aktie: In de Geest van het NU
Zondag 13 december
in Lumen, Nieuwe Keizersgracht 58, ter Amsterdam. Met een enorme dank aan Zelda Hall – die haar prachtige werkruimte wederom ter beschikking heeft gesteld.

Karen Hamaker-Zondag, Faye Cossar, Dimitri Gácsér en Liz Hathway

In de Geest van het NU: Na het succes van vorig jaar, kondigen wij het tweede ‘Amsterdam Astrologen in Aktie’ benefiet aan. Op 25 maart 2015 vierde De Regenboog Amsterdam haar 40e verjaardag. De Regenboog zet zich in voor Amsterdammers maar ook voor andere kwetsbare mensen in de hoofdstad. Dit jaar valt De Regenboog bij ons in de prijzen!!

Gezien de huidige chaos in de wereld – leek het ons een goed idee om een ‘mundane’ dag van te maken. Wat heeft astrologie te zeggen over de drama’s die zich op dit moment voor ons ogen afspelen???

 Het Programma:

13:00 – Elizabeth Hathway: Wat te doen als alles beweegt …..? Een Gids

Tot de zomer van 2016 – domineert het beweegelijke kruis het astrologische weer. In deze lezing kijkt Liz naar diverse mundane horoscopen om de verbinding tussen boven en beneden in kaart te brengen. Liz werpt ook een blik vooruit – om te kijken waar deze beweegelijke energie ons naar toe zou kunnen brengen (naar het Waterman tijdperk??)

14.00Karen Hamaker-Zondag: Neptunus in Vissen: Achter de sluiers van chaos …. onderweg naar een nieuw tijdbeeld?

De media tonen ons dag in dag uit de chaos in de wereld, van klimaatveranderingen tot oorlogen en vluchtelingen, en er zijn ook astrologische overeenkomsten met perioden waarin culturen ten onder gingen. Maar tegelijkertijd is er een krachtige beweging van onderop, een beweging die doorgaans niet of nauwelijks het nieuws haalt, maar die wel eens bepalend zou kunnen zijn voor het vormgeven aan een nieuw tijdsbeeld. Neptunus in de Vissen speelt daar een grote rol in, maar er is meer….

(15 minuten pauze)

15.15 – Dimitri Gacser : Astrologie: het leggen van historische verbanden

De geschiedenis van de mens wordt gekenmerkt door de kracht om problemen op te lossen binnen een sociale gemeenschap. Het uitwisselen van culturele ontwikkelingen waren hierbij een belangrijke factor tijdens de laatste twee millennia.
Astrologie stelt ons in staat, sinds de ontdekking van Uranus, Neptunus en Pluto om belangrijke mondiale ontwikkelingen te kunnen indexeren, die samen deel uitmaken van een grote cyclus. Dimitri Gácsér heeft als astroloog de laatste vijf jaar gewerkt om deze cycli helder visueel in kaart te brengen, historische verbanden te leggen en een blik in de toekomst te geven.

16.15 – Faye Cossar:  Vluchtelingen: Waarden en politieke strategieën in een tijd van crisis
De huidige vluchtelingen crisis zorgt voor het hoogst aantal ontheemde mensen ooit geregistreerd. Eind 2014 was wereldwijd een recordaantal van 19,5 miljoen mensen op de vlucht. Faye neemt de leiding in een discussie over de rol van de EU en die van belangrijke Europese landen. Wat hebben de horoscopen van deze landen te zeggen over hun normen en waarden ? Hoe passen deze horoscopen binnen de horoscoop van de EU? Los van de enorm aantal mensen die het bijna onmogelijk maakt om goede zorg aan te bieden, rijst de vraag ‘waarom is het zo moeilijk om tot overeenstemming te komen?’ Faye werpt ook een blik op de horoscopen van Syrie en Turkije.

Aan het einde v.d. middag is er een borrel en indien wenselijk een gelegenheid om met elkaar over de lezingen te praten.

De kosten van deze dag bedragen Euro 45,- (waarvan 40 euro naar De Regenboog wordt gedoneerd – en 5 euro als een bijdrage voor thee, koffie en wijn dient. Wil je deze aktie steunen en deelnemen aan deze super interessante astrologie middag ? Wees er snel bij en reserveer je plek, via email naar: hathway77@hotmail.com

Update: Met deze benefiet hebben wij euro 570,= euro opgebracht voor de Regenboog, Amsterdam. regenboog1regenboog2

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie op de Zondagmiddag en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *