Astrologieblog: 10 Jaar astrologie

Astrologieblog: 10 Jaar astrologie

In de zomer van 2016 bestaat astrologieblog 10 jaar. In de komende maanden – ga ik een keuze maken uit mijn favoriete artikelen door de jaren heen en vervolgens ga ik ze opnieuw plaatsen. Dit ga ik systematisch doen. In januari komen stukken van januari door de jaren heen – enz…. Hartelijke groet, Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Astrologieblog: 10 Jaar astrologie

  1. margaret zegt:

    Dank je Liz, ik hoop nog veel van je te lezen!!!!!

  2. anita van heugten zegt:

    alvast gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van astrologieblog. Fijn dat je oude artikelen weer gaat publiceren want ik volg je pas de laatste 2 jaar.

    Vriendelijke groet ANITA uit weert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *