Astrologieblog terugblik: Pluto in Boogschutter

Astrologieblog terugblik: Pluto in Boogschutter
Het lijkt alsof Pluto al een eeuwigheid in Steenbok staat. Echter begin 2008 stond een retrograde Pluto terug in Boogschutter. In een blog die ik eerst op 24 januari 2008 publiceerde, keek ik terug op de periode dat Pluto in Boogschutter stond.

Pluto was amper het teken Boogschutter binnen toen wetenschappers de wereld Dolly de Schaap toonde. Ineens stond de hele wereld op zijn kop. Ethiek was het gesprek van de dag. Waar zou het schip stranden, met gekloonde mensen?? Wat man in God’s beeld geschapen of niet? Wetenschap en ethiek vallen allebei onder het negende huis, en Boogschutter. Pluto heeft dus met het doorbreken van taboes te maken. Dingen doen die niet mogen . Boogschutter wl altijd de grenzen verleggen. .. klik hier voor de hele blog post’.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *