Astrologieblog Terugblik: De Elfstedentocht

Astrologieblog Terugblik: De Elfstedentocht (Deze post verscheen eerst op 2 januari 2009)

“Nu dan heeren. ’n goede reis”. Met deze woorden sprak voorzitter Hylkema van de Friesche Ijsbond op 2 januari 1909 om twintig minuten over vijf ’s ochtends de drieentwintig deelnemers aan de allereerste Elfstedentocht moed in. De elfstedentocht is dit jaar 100 geworden. Reden genoeg om feest te vieren. De horoscoop van de Elfstedenocht:

Boogschutter ascendant past helemaal bij deze horoscoop. De elfstedentocht is topsport en de toerrijders moeten echt bereid zijn over hun eigen fysieke grenzen heen te gaan, willen ze de 300 kilomter lange tocht tot het einde vol houden. Boogschutter geeft dus de grote uitdaging weer. De enorme aantrekkingskracht die deze rit voor schaatsers heeft, komt voort uit de grote driehoek tussen Jupiter in negen, Zon, Mercurius en Uranus in Steenbok, en de Maan in Stier. (klik hier voor de volledig artikel en horoscoop)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *