Astrologieblog Terugblik: Uranus en ADHD

Eind januari 2009 – schreef ik een blogpost over het derde huis. Een van de onderwerpen die ik toen aanstipte – was de mogelijke rol van Uranus bij kinderen met ADHD. Dan heb ik het voornamelijk over de harde aspecten (45°, 90°, 180°) – al kan ik de rol van de harmonieuze aspecten (d.w.z. 60° en 120°) niet uitsluiten – simpelweg omdat ik niet genoeg data verzameld heb. Achteraf gezien blijkt dat ik een ervaringsdeskundige was.  Een jaar of zo later kreeg ik zelf te horen dat mijn eigen zoon – met Uranus (en tevens ook Jupiter) vierkant Zon en Maan – aan ADHD leed. Ik ben nog altijd bezig met een klein onderzoek naar ADHD –  en ontvang graag geboorte data (geboorte datum, tijd en plaats) van kinderen en jongeren die deze diagnose hebben gekregen. (Deze informatie wordt volkomen geheim – d.w.z. niet op naam bewaard.)

Geboorte data kun je opsturen naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *