Valentijnsdag Mix

Valentijnsdag Mix …
De eerste relatie die mij fascineerde was die tussen mijn ouders: moeder Stier/ vader Schorpioen. Van jongs af aan heb ik de tegenstellingen in hun relatie gevoeld. ‘Deze oppositie’  zie ik in mijn eigen horoscoop weerspiegeld in de vorm van een nauwe Zon/Maan oppositie.  Deze week heb ik een aantal engelstalige posts geschreven over de relatie tussen David Bowie en zijn vrouw Iman Abdulmajid. Ik vind dit soort werk heel boeiend om te doen. Ook hier vind ik aanknopingspunten in mijn eigen horoscoop: de maansknopen staan in de relatie huizen: Noordknoop in 1/ Zuidknoop in 7 en de Pars Fortuna staat ook bij mij in het 7e huis.

Voor mijn Nederlandstalige lezers nu: een aantal posts op een rij die met de thema liefde te maken hebben. Daarnaast geef ik jullie ook een link naar dit stukje in een Britse krant vandaag ‘Johnny Cash’s note to June Carter-Cash voted the best love letter of all time’ 
Hartelijke groet… Elizabeth…

Astrologie, Liefde en Relaties: Misvattingen over astrologie en de liefde
De eerste Valentijnsdag horoscoop
Liefdes astrologie: het zevende huis 
Venus conjunct Uranus: Scheidingsaspect?
Rafael en Sylvia van der Vaart, droom over
Astrologie: Wedlock of Deadlock ?
Venus: De tweeling ziel
Dodelijke liefde: Bankier Edouard Stern
De liefde, de dood en Cecile BrossardDe liefdesrelatie Edouard Stern & Cecile Brossard

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized, Valentijnsweek en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *