Bijeenkomst Astrologieblog

Bijeenkomst Astrologieblog

In de zomer van 2016 bestaat astrologieblog 10 jaar. Astrologieblog Facebook groep heeft inmiddels al meer dan 800 leden. Na 10 jaar elkaar in cyberspace te hebben ontmoet, wordt het tijd om elkaar eens in het echt te gaan ontmoeten.

Ik organiseer deze bijeenkomst samen met astroloog Elodie Hunting-  en we hebben een origineel programma bedacht. Anders dan bij congressen waar de sprekers van tevoren worden uitgenodigd door de organisatoren, hebben jullie zelf inspraak in wie je graag wil horen. Zo hopen we een mogelijkheid te scheppen dat naast de wat bekendere sprekers, juist ook onervaren of relatief onbekende sprekers hun zegje kunnen doen. De lezingen zullen kort en bondig zijn en duren 30 minuten.
Veel astrologen, professional of niet, hebben hun eigen specialiteit. Wil jij jouw unieke astrologische kennis delen met de andere leden van astrologieblog tijdens deze bijeenkomst?
Dan kun je een pitch doen. De pitch bestaat uit:
1. De titel van je lezing.
2. Een tekst van maximaal 200 woorden waarin je beschrijft waar jouw lezing over zal gaan. Dit mag een astrologisch onderwerp zijn waar jij veel over weet, maar ook een stelling zoals ‘Astrologen moeten ’s avonds naar buiten en naar de sterren gaan kijken want …’

Deze pitch plaats je op astrologieblog o.v.v. Bijeenkomst Astrologieblog. Later in het jaar, kunnen er op deze pitches worden gestemd. Hoe ziet deze dag er dan uit? Wij gaan uit van 6 lezingen – en een ‘round the table’ thema.

Overkom je plankenvrees en pak deze kans om te laten zien wat jij in huis hebt. Uiteraard is er ruimte om elkaar te spreken in een informele sfeer. Wij zorgen voor koffie, thee en een koekje en iedereen neemt zelf een lunch mee.

Wanneer: zondag 25 september (we hebben momenteel ook de kans om de ruimte zaterdag 24 september te gebruiken. Geef aub jullie voorkeur op)

Hoe laat: van 11 tot 17.30,
Waar: Weteringschans 74
in Amsterdam

Kosten: Euro 20,= (incl. btw) – overmaken naar rekeningnr: 949614238, t.n.v. Elizabeth Hathway, ovv naam en astrologieblog get-together. Aub even wachten met betalen tot we zeker weten welke van de twee dagen de voorkeur heeft.
Stuur Liz een email  – zodat we de belangstelling voor de zaterdag of de zondag kunnen peilen. (hathway77@hotmail.com)

Hopelijk ontmoeten we elkaar in het echt later in het jaar.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Bijeenkomst Astrologieblog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *