Interview Liz Hathway Radio Amsterdam: The Knowledge Mile

Naar aanleiding van een korte lezing voor nieuwjaarsreceptie Buurtplatform Weesperzijdestrook ben ik gevraagd voor een interview voor ’the Knowledge Mile’ Radio Amsterdam. Ik ben aan het woord vanaf 25 minuten. De interview vond plaats op de HvA op de Wibautstraat. Ik denk dat de interviewer zelf – geen student was.┬á Ik hoop dat ik zijn idee over wat astrologie is, wel verruimd heb ­čÖé In ieder geval.. ik vond het een prettig gesprek.

Dit is de link die naar het interview leidt.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *