Interview Liz Hathway, Knowledge Mile Radio, AmsterdamFM

In januari 2016 ben ik geinterviewd door Paul van de Water voor het programma ‘Knowledge Mile Radio’, AmsterdamFM. Wat is the Knowlege Mile? De Knowledge Mile is een gebied in Amsterdam dat loopt van het Amstelplein tot de Nieuwmarkt. Het is een ‘een coalitie van hogescholen, bedrijven en organisaties die expertise en talent koppelt aan lokale initiatieven.’ Er studeren 45.000 studenten op deze grote campus in Amsterdam Oost – en ik kreeg een gelegenheid om de ideeën van jongeren, m.b.t. wat astrologie is – te verruimen. Ik vond het spannend – maar vooral leuk om te doen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrology English en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Interview Liz Hathway, Knowledge Mile Radio, AmsterdamFM

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *