Astrologieblog Weekhoroscoop: Water, water, overal water…

Astrologieblog Weekhoroscoop:  De week begint onder de energie van de nieuwe Maan in Kreeft. Kreeft is een teken dat nauw gebonden is met de foetus, met vrouwen en kinderen. Kreeft is beschermend maar ook een tikkeltje verlegen. Kreeft heeft de neiging om zich terug te trekken – en zich te richten op de eigen innerlijke ontwikkelingen. Op zich is dit wel een mooie niewe Maan. Een grote water driehoek – loopt als een rode draad door de week heen. De maan beweegt weliswaar langzaam – maar Venus en de Zon staan ook in rij om verbinding met Mars en Chiron te maken.

Astrologieblog Weekhoroscoop: De uitdaging deze week is dus niet te verlegen te zijn maar verbinding te zoeken, te genieten en samen met anderen dingen te doen. Mars moet zich uit zijn slaap stand schudden. Venus nodigt Mars uit en de driehoek tussen de twee (exact op woensdag) is altijd spannend.

Astrologieblog Weekhoroscoop: De uitdagingen komen van Pluto in Steenbok. De onderstroom van onzekerheid, faalangst. De Pluto strijd om de macht en autoriteit.  Uranus is ook in beeld. Kreeft heeft met de emoties en met onze stemmingen te maken. De innerlijke eb en vloed zou ik maar zeggen. Het kan nu zomaar gebeuren dat je humeur – zonder goede reden – omslaat. Of lijkt het alleen zo… ? Met Jupiter in Maagd zijn het juist de kleine onderhuidse irritaties die voor veel prikkels zorgen.  Donderdag springt eruit wat dat betreft met Mercurius opposiet Puto en Venus vierkant Uranus.

Astrologieblog Weekhoroscoop: De zon staat sextiel Jupiter en de Maan sextiel Venus op zondag. De Zon loopt ook richting driehoek Mars. Probeer de eigen emoties in goede banen te leiden. Wees bewust van de prikkels die er zijn. Kies voor de ‘big picture’.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Wil je weten of je op de goede weg zit – in balans bent of de keuzes maakt die bij jou passen en die jou verlangen recht doen ? Een astrologie consult kan je inspireren om dieper naar jezelf te kijken. Voor meer informatie over wat astrologie voor jou (je relatie, je werk, enz.) kan betekenen, email Elizabeth: hathway77@hotmail.com

Ik wens jullie een hele fijne week…© Drs. Elizabeth Hathway, MA, DFAstrolS, Horary Craftswoman
360° Astrology, Amsterdam
Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologieblog Weekhoroscoop: Water, water, overal water…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *