Astrologieblog Weekhoroscoop: Venus en Mercurius in Leeuw

Astrologieblog Weekhoroscoop: De grote water driehoek blijft ook deze week in stand. De Zon staat exact driehoek Mars, en Chiron op zondag. Alhoewel een grote driehoek meestal als een gunstig configuratie beschouwd wordt, is zijn invloed niet alleen louter positief. Veel hangt van de planeten af. Zijn dit drie faktoren die goed met elkaar over weg kunnen? Ik denk van wel. We kunnen nu dingen haar scherp aanvoelen.  De Zon straalt levenskracht uit. Mars is heel doortastend en krachtig in Schorpioen. Chiron staat buiten de normale tijd. Zijn afkomst – is de Kuyper belt – wat betekent dat Chiron stamt van het prille begin van ons solaar stelsel. Wat wij doen krijgt door Chiron een extra lading en we moeten oppassen dat we zuiver in onze handelen zijn. We kunnen nu veel voor een ander betekenen. Wat we doen kan echt wonden helen.

Astrologieblog Weekhoroscoop: De Zon in Kreeft is beheerd door de Maan, een planeet die een rol in onze subjectieve belevenissen speelt. Het beweegelijke kruis werkt ook nog door en zeker omdat Saturnus binnen orb van Neptunus is, blijft alles aan verandering onderhevig. De grond onder onze voeten kan een moeras (Saturnus) of een illusie (Neptunus) blijken te zijn. Daarom is de energie van deze water driehoek zo super handig. Als je op je aanvoelingsvermogen kan vertrouwen, scheelt dat een heleboel.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Vanaf dinsdag staat Venus in vurige Leeuw – een teken dat groot uitpakt en niet bang is om te pronken. Deze Venus laat haarzelf zien en is trots op wat zij bereikt heeft. Venus in dit krachtige vuurteken, geeft passie voor het leven.  Venus is creatief en Leeuw is speels. Neem jezelf niet al te serieus. Ga gewoon spelenderwijs oefenen in leuke dingen doen! Ontdek je passie en als je niet weet wat je passie is, probeer allerlei nieuwe dingen uit.

Astrologieblog Weekhoroscoop:Op donderdag maakt ook Mercurius de overstap naar Leeuw. Het wordt tijd voor een wat meer  gepassioneerd boodschap. Leeuw is energiek en dapper. Mercurius durft zijn mond open te trekken.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Het wordt spannend op zaterdag. De Zon staat vierkant Uranus en Mercurius staat conjunct Venus. Vruchten plukken van een onverwachte onmoeting? Uranus vk de Zon kan als een bevrijding voelen.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Wil je weten of je op de goede weg zit – in balans bent of de keuzes maakt die bij jou passen en die jou verlangen recht doen ? Een astrologie consult kan je inspireren om dieper naar jezelf te kijken. Voor meer informatie over wat astrologie voor jou (je relatie, je werk, enz.) kan betekenen, email Elizabeth: hathway77@hotmail.com

Ik wens jullie een hele fijne week…© Drs. Elizabeth Hathway, MA, DFAstrolS, Horary Craftswoman
360° Astrology, Amsterdam
Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *