Astrologieblog Weekhoroscoop: Mijn Kijk op de Week

Zon in Maagd op maandag – en tevens ook Mercurius conjunct Jupiter. Jupiter heerst momenteel over de Zuidknoop vd Maan, Mercurius over de Noordknoop. Het is op dit moment mogelijk om verleden en heden met elkaar te verbinden – en belangrijke lessen te leren die met het verleden te maken hebben. Mars conjunct Saturnus op woensdag- kan je doen vechten voor je idealen en je eigen mening- echter, met Mars (en binnenkort ook Saturnus) vierkant Neptunus – kan loslaten goed zijn. Boogschutter kan te gehecht zijn aan gelijk hebben – Neptunus in Vissen spreekt altijd over een hogere waarheid – waar alles in feite eenheid is. Het idee van wikken en wegen, de zoektocht naar balans, wordt met de herfst belangrijker. Dit heeft alles te maken met Jupiter die op 9 september het sterrenbeeld Weegschaal toetreedt. Astrologieblog heeft een Facebook group waar je over astrologie met anderen kan praten. Daarnaast ben ik ook onder Liz Hathway astrologer – met posts in het engels – op Facebook te vinden.. Join the discussion… Voor vragen over je eigen horoscoop of informatie over diensten, stuur mij een email: hathway77@hotmail.com
Ik wens jullie een hele fijne week

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologieblog Weekhoroscoop: Mijn Kijk op de Week

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *