Maan in Tweeling: Astrologieblog Facebook pagina..

astrologieblog-fb-groep-foto(Blogpost updated 26 september 2016. Nieuw onderaan staat de horoscoop voor de start van de Astrologieblog FB groep en een update voor de groep – plus de horoscoop voor de astrologieblog FB bijeenkomst.) Maar eerst nog de originele blogpost.

De Maan staat in Tweeling vandaag. Een hele leuke stand voor netwerking – zijn jullie het met mij eens ??  Ik had het toevallig gisteren in mijn ‘keek op de week’ ook over . De Zon staat nu haaks op de maansknopen waardoor ontmoetingen – die tevens achteraf gezien als belangrijk gezien kunnen worden – een rol in je leven kunnen spelen.

Al maanden geleden heeft een van mijn lezers – Cem  – mij het idee gegeven om een astrologie Facebook pagina te starten…. Nu ineens – net – kwam het idee heel sterk in mij op. “Doen” dacht ik. De pagina heet heel simpel… astrologieblog (aan elkaar vast).

Wat is de bedoeling? Zeg jij het maar.. Je mag er zelf natuurlijk dingen op posten. Als je een workshop geeft bijvoorbeeld – of als je graag over een bepaald onderwerp met anderen wilt spreken -. Zo gek kun je het niet bedenken eigenlijk.

Hij is er… dus. Maan in Tweeling… geweldig. Proost.

Nieuw: Dit is de horoscoop v.d. FB groep. Met veel planeten in 12 – wordt natuurlijk de anonimiteit benadrukt. Dat maakte het zo spannened op zaterdag. Ineens bleek er toch een gezicht achter dat kleine icoontje naast de naam te zitten. Dat het NU wat concreter werd – zien we ook in de secondaire progressieve horoscoop terug. Venus staat inmiddels in 1 graad 37 Stier – en Stier is lekker materieel. Het moest wat tastbaarder worden. Toen ik deze horoscoop weer voor m’n neus kreeg – begreep ik ook een aantal ‘conflikten’ binnen de groep wat beter. In het afgelopen jaar heeft Saturnus haaks op de Zon gestaan. De struktuur van de groep werd dus behoorlijk op de proef gesteld. Onze Pluto in negen geeft enorme veel inzicht gekoppeld aan overtuigingskracht, maar, wie dat niet goed onder de knie krijgt – kan te veel willen imponeren: ik weet alles en de ander niets. Maar goed .. die transit is gelukkig nu voorbij. Tussen 14 maart 2017 en 11 januari 2018, krijgt de groep te maken met de transit van Neptunus over de Zon. Ik vind dit een boeiende transit voor een groep die zich met astrologie bezig houdt. De groep kan groeien – boeien – en misschien ook meer gaan inspireren. Meer spiritueel gerichte of imaginative astrologie denk ik dan ! Het is gezegd op de bijeenkomst – maar ik herhaal het hier toch: heb je zelf ideeën voor deze groep? Laat het weten.

Als laatste: Ik ben een Steenbok (aarde) met een Schorpioen (water) ascendant. Veelal zie ik mezelf als een einzelganger. Ik ben in de essentie niet echt uit op samenwerking en doe dingen graag alleen. Echter, de astrologieblog bijeenkomst is onstaan uit een wisselwerking tussen mij en Elodie Hunting. Ik vond het verassend leuk. Als Tweeling – brengt Elodie een heel ander element naar het geheel toe. Geweldig.  🙂

set-up-astrologieblog-fb

De horoscoop voor de Astrologieblog Facebook bijeenkomst – is een electie horoscoop. De dag was – met Zon conjunct Jupiter in 11 (conjunct mijn eigen radix Jupiter in Weegschaal, in 11 !!) een groot succes. Het was een prachtige na-zomers dag, het was een gezellige mêlee van mensen en ideeën. De Zon scheen. Life was good!! De Nederlandse astrologie is verassend. Is Uranian. Fantastisch !) Dank jullie wel voor het komen, voor jullie inspiratie. Zulke leuke verhalen….

astrologieblog-fb-get-together

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in web resources en getagd. Bookmark de permalink.

9 Reacties op Maan in Tweeling: Astrologieblog Facebook pagina..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *