Astrologieblog Weekhoroscoop op Youtube: Pluto in beeld

Astrologieblog Weekhoroscoop op YouTube: Voor alle duidelijkheid… als ik zeg Pluto werkt het beste als hij ondergronds gaat… bedoel ik dat hij dan de kans krijgt om echt Pluto te zijn: hij kan dan behoorlijk manipulatief zijn en situaties naar zijn hand zetten. Niet leuk dus. Wees open en eerlijk want dat werkt het beste. Ben je benieuwd naar je eigen Pluto? Schroom niet om te mailen voor informatie over alle Skype en andere consult mogelijkheden. Ben je deze week jarig? Ja. Dan heb je Pluto sterk in beeld en met Jupiter ook samen met de Zon, dit belooft een jaar van grote transformatie te zijn.
Nu even over Saturnus. Ik verheug me op mijn lezing op zaterdag in Zeist die over Saturnus gaat. Hier is alle informatie. Ik hoop sommige van jullie te treffen daar. http://asasastrologen.nl/

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *