Astrologieblog Weekhoroscoop op YouTube: Opbiechten?

Ter aanvulling: de volle maan in Ram valt op zondag 16 okt. Mars/Ram/Uranus energie vetegenwoordigt de impuls tot individualiteit – Jupiter (en Zon/Mercurius) in Weegschaal – zegt veel over de meerwaarde van samenwerking. Ons oordeel wordt nu op de proef gesteld.

Ter info: Op 13 nov en op 11 dec geef ik twee verdiepings workshops in Amsterdam rondom de thema familie. Deze twee workshops horen bij elkaar. Tijdens de eerste workshop wordt huis 4, de wortels, het gezin, de vader onderzocht. Tijdens de tweede workshop, wordt de aandacht op de vrouwelijke linie gelegd. Er wordt gewerkt met de eigen horoscoop van de individuele deelnmers. Om hieraan mee te doen, heb je een goede basis kennis van astrologie nodig. Meer info volgt in mijn newsletter. Anders kun je mij ook mailen: hathway77@hotmail.com

Ik wens jullie een hele fijne week …

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *