Hajefa Astro-Agenda’s voor 2017

Hajefa’s Astrologische Agenda voor 2017:
Het thema van de 2017 agenda is “de kleine planetn in de astrologie”, met bijdragen van Eric Francis Coppelino, Saskia van Vliet, en Benjamin Adamah. De agenda komt zoals altijd in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband. De ringband is handig als je je agenda plat open wil leggen. Alle relevante astro-info staat er in, aspecten, tekenwisselingen, tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, enz.. Super agenda. Geweldig dat Peter Saarloos dit ieder jaar opnieuw doet. De agenda kost Euro 12.50 en is te bestellen direkt via de Hajefa website.

De Maan Kalender 2017 van, Marjanne Hess -van Klaveren:
De Maanagenda geeft aan welke dagen het beste zijn voor relaties, tuinieren en het gebruik van bepaalde voeding en verder op welke dagen persoonlijke huidverzorging het beste effect heeft. Wat het beste tijdstip is om te solliciteren, uitstapjes te maken, gras te maaien, en zelfs de huishoudelijke karweitjes soepeler te laten verlopen. Veel voorkomende activiteiten worden met een symbool aangegeven.
Iedereen weet dat de maan het leven op aarde beïnvloed, zoals het eb- en vloedritme van de zee, de vochtbalans in ons lichaam en dat van dieren en planten. Deze agenda geeft je daarbij hulpmiddelen om je energie te verdelen over de twaalf maantekens zodat je balans van rust en activiteit in harmonie komt. Wat de basis is voor een goede gezondheid.
De maan agenda is ook direkt via Hajefa te bestellen, en de prijs is Euro. 12.50

Het is ook mogelijk om een maan scheurkalender te bestellen.

Ik raad je aan de Hajefa website te bezoeken. Er zijn altijd fantastische boeken in de aanbieding. Leuke bedachtzame cadeau’s voor zowel Sinta Klaas als Kerst !! Als je van snuffelen houdt en wil cadeau’s eerst graag zien en voelen voordat je ze koopt, hier vind je een lijst met de namen van winkels waar deze agendas ook verkrijgbaar zijn.

Drs. Liz Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Hajefa Astro-Agenda’s voor 2017

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *