Astrologieblog op YouTube: Mercurius sextiel Pluto, Driehoek Chiron

Nu Mercurius dicht op de Zon staat – krijgen we meer zicht op ingewikkelde patronen. Het is Schorpioen tijd en -onze drijfveren, onze angsten EN kwaliteiten – worden blootgelegd. Schorpioen staat bij dingen stil – is beschouwend. Mercurius maakt zich ook op om verbinding met Chiron te maken. Deze Zon/Mercurius/Chiron combinatie kan helpen om afval (d.w.z. de angst patronen en de negatieve gedachten) uit het lichaam (en geest) te verwijderen. Mercurius in Schorpioen wil zijn eigen waarheid spreken en soms kan een Schorpioen boodschap pijnlijk zijn. Deze week staat Mercurius sextiel Pluto (dinsdag) en driehoek Chiron op zondag. Deze energie gaat naar de kern van een probleem – en begrijpt de dilemma’s. Een diepgaand gesprek kan verandering in het denken brengen. Mercurius/Pluto kan de vinger op de zere plek leggen – het wijst aan – Chiron kan genezing op gang zetten.
Je horoscoop kan je echt helpen om de essentie te vinden. Ik kan je handreikingen geven vanuit een rijke traditie en een rijke levenservaring. November is in zicht. Misschien een goed moment om je Skype consult voor 2016 te boeken? Een astrologie consult is ook een verassend leuk Kerst cadeau voor vrienden of familie. Voor informatie over de mogelijkheden om met mij ‘face to face’ over jezelf te praten stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Om zeker te zijn dat je geen weekhoroscopen mist – raad ik je aan om te abonneren op mijn YouTube channel. Ik vergeet weleens om de films ook hier te posten 🙁

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Videos en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *