Astrologieblog op YouTube: Over de Super Moon in Stier en Neptunus Direkt

Gisteravond was de maan vol op zichtbaar in Amsterdam. Overdag was het grijs en bewolkt maar ’s avonds laat, rond een uur of 11, ben ik met de hond naar buiten geweest. De maan schitterde. Ik werd er heel stil van binnen: een Stier stilte dat te maken had met een gevoel van eenheid met de natuur, met mijn plek hier op aarde en ook met mijn eigen buurt. Een gevoel van wortels hebben, van verbondenheid met alles om me heen dat me stevig op mijn benen deed staan.

In deze vlog geef ik mijn visie op deze Volle Maan en kijk ook terug naar een hele roerige Neptunus retrograde periode.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *