Astrologieblog op YouTube: Over Jupiter vierkant Pluto

Astrologieblog op YouTube:
Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met een astrologie blog Facebook group. Ik merk ook hoe makkelijk het delen vanuit YouTube naar Facebook gaat. YouTube is dan ook een perfect middel om een boodschap de wereld in te sturen.  Nadeel is dat ik het gevoel heb de verbinding met mijn blog lezers een beetje kwijt te raken. Deze week komt mijn ‘Kijk op de Week’ wel erg laat.

Het wordt spannend onder de huidige Jupiter / Pluto vierkant. In de wereld manifesteert deze energie zich in o.a. de uitspraken en plannen van de President elect Donald Trump. ‘Amerika eerst’ roept Trump. Jupiter is heerser van de VS ascendant. De winning van schaliegas en ‘schone kolen’ krijgt ruim baan. In feite geeft Trump het grote geld toestemming voor de roof en plundering van de aarde. De VS maakt zich op voor zijn Pluto terugkeer. De laatste veldslag tussen Amerika’s oorspronkelijke bewoners, die het aarde als ‘sacred’ beschouwen, en de ‘kolonisten’, vindt nu plaats in South Dakota. ‘De Dakota Acces Pipeline moet een half miljoen vaten per dagen vervoeren van de olievelden van North Dakota naar Pakota in Illinois’. Met Trump aan de macht, vraag ik me af of de VS in staat is om de geestelijke en evolutionaire sprong te maken waar Pluto naar verlangt.

Hier is mijn ‘Kijk op de Week’…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologieblog op YouTube: Over Jupiter vierkant Pluto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *