Astrologieblog op YouTube: Over de Nieuwe Maan in Boogschutter

Prachtige nieuwe Maan in Boogschutter morgen die ons alle ruimte geeft om ons zelf te ontwikkelen. Boogschutter is een vooruitstrevend, optimistisch vuurteken – die echter wel een sterk oordeel kan hebben. De uitdaging onder deze Nieuwe Maan is om de juiste richting te kiezen en ons niet door angst, overtuigingen of innerlijke onzekerheden  (Saturnus ook in Boogschutter) te laten leiden. Om dit doel te bereiken moeten we nu wel met Neptunus conjunct de Zuidknoop dealen. We kunnen juist nu veel last ondervinden van oude (emotionele) patronen, of ongezonde relatie patronen, ‘neediness’, enz. enz. Toch moeten we ons zelf met compassie (Neptunus) en niet met een hard oordeel (Saturnus) benaderen.

De energie van Neptunus in Vissen is zo diffuus en gaat net als visjes, alle kanten uit. M.a.w. heel moeilijke energie om er vat op te krijgen. Het zijn vaak de meest subtiele triggers die emotionele patronen in beweging zetten. Emoties kunnen worden opgeroepen die heel gecompliceerd zijn. En toch kunnen we nu met ons zelf aan de slag.

Met Venus ook vierkant Uranus op dinsdag – zijn wij opzoek naar meer ruimte ook in relationele zin.

https://www.youtube.com/channel/UC4OJeJc1hiEOp1hxdKknDzQ

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, maanfasen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *