Astrologieblog op YouTube: Jupiter opposiet Uranus, een voorproefje op 2017

Zon driehoek Uranus op maandag zet de toon voor de komende week. We hebben hier een aardig potje vuur – en dat staat garant voor dynamiek. Vuur neemt het initiatef en durft fouten te maken. Vuur gokt. Uranus is authentiek, volkomen zichzelf. Met deze energie = krijgen we een soort voorproefje van de dynamiek van 2017. Volgend jaar staat Jupiter opposiet Uranus – maar sextiel Saturnus. En Saturnus staat ook zelf driehoek Uranus. Dit is gewaagd, grensverleggend. Wees bereid om te ofenen in ‘flying by the seat of your pants’! 2017 lijkt op een roller coaster ride: spannend en eng tegelijk! De volle maan is in Tweeling. Dit is relativerend, communicatie, abstract en in sommige opzichten – staat deze volle maan erg ver van het gevoel af. Hoofd neemt het over van de emoties. Denken over wat je voelt – is heel wat anders dan voelen wat je voelt. Mid-week kan er veel over gevoelens worden gepraat, dat wel. Later in de week is de Maan de belangrijkste speler. Sentimenteel en gevoelig in Kreeft – en in het weekend, bold en vooruitstrevend in Leeuw. In het weekend krijgen we zelfs een grote vuur driehoek tussen, Zon, Maan en Uranus. Dit is heerlijke energie om mee te liften. Alhoewel situaties kunnen zich juist onder deze grote driehoek op een hele snelle manier gaan ontwikkelen. We zouden kunnen spreken van het sneeuwbal effect!
Ik wens jullie een hele fijne week. Wil je meer over 2017 weten? Korte consulten via Skype behoren nu tot de mogelijkheden. Email: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *