Astrologieblog op YouTube: Mercurius retrograde en Uranus in Beeld

Mars in Vissen op maandag – wordt gevolgd door Mercurius retrograde in Steenbok. Mooi moment voor zelf-reflectie – zeker omdat we nu aan het einde van een belangrijk jaar komen. Waar zitten we nu in ons leven? Wat heeft 2016 voor ons betekend? Maar let op: Mars in Vissen kan energie op gang brengen dat sensitief, meegaand maar ook emotioneel prikkelbaar is. Mercurius retrograde daarentegen, biedt de mogelijkheid om plannen goed in order te krijgen of goed voor te bereiden. Zon in Steenbok geeft richting aan dingen. De bok zelf wil graag klimmen en durft gekke sprongen te maken om dat hoge berg top te bereiken. Als je in 2017 iets wil bereiken dan moet je bereid zijn je schouder eronder te zetten. Vorm geven is meestal een uitdaging en die kunnen we nu aan. Neem de gelegenheid nu om dingen op een rij te zetten en heb oog voor je eigen zwakheden: in 2017 kun je een begin maken met iets van betekenis. In 2017 krijgt Uranus in Ram eindelijk de feedback die hij nodig heeft. Jupiter laat de consekwenties va.  Zondag – op eerst Kerstdag – mengt Venus zich in het planetaire gesprek tussen Uranus, Jupiter en Saturnus. Tussen alle goed wil toespraken door – heb ik zelf de goede hoop dat Venus ook een wapenstilstand tot stand kan brengen, zodat de arme zielen in Aleppo de kans krijgen om daar weg te komen. Ik wens jullie allemaal.. hele fijne dagen. … Liz.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *