Liz Hathway: Nieuwe Maan in Waterman, Venus in Vissen

De wederzijdse receptie tussen Venus en Jupiter zorgt voor prachtig winter weer. Een strakke blauwe hemel met geweldig mooi ijs formaties toveren de wereld tot een schitterende decor. Het is weliswaar Steenbok tijd – maar Venus in Vissen maakt er iets heel bijzonders van. Deze komende week – verlaat Mars waterige Vissen en neemt plaats in zijn eigen teken Ram. Ram is een vuur teken, een durf al. Over de komende weken loopt Mars dan ook eerst richting, dan Uranus en zal ook opposiet Jupiter komen te staan. Mars kan dus zijn kont nu behoorlijk tegen de krib gooien! Mijn advies – ook naar mezelf met Mars helemaal in ‘rond de 20 graad hoofdtekens zone’ ? Mars… ondoordacht handelen betekent kan ook betekenen dat je zelf op de blaren moet zitten šŸ™‚ Mercurius conjunct Pluto op zondag herinnert ons hoe krachtig woorden kunnen zijn. Woorden houden ons ook in denkpatronen vast…
Bij deze wil ik jullie ook laten weten – Venus is in Vissen – dat ik samen met Elodie Hunting een Goddess workshop geef in Amsterdam op 19 maart. Hier is de link naar de aankondiging. Je zelf alleen via de mail opgeven. Details over lokatie enz. staat onder aan de aankondiging. Hartelijks…. Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway: Nieuwe Maan in Waterman, Venus in Vissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *