Liz Hathway: Kijk op de week

Deze week staat de Zon sextiel met Saturnus, en Mercurius sextiel met Mars. Sextielen scheppen kansen – maar willen we de maximale winst uit deze sextielen halen – moeten we ondernemend zijn. Wie niets doet – zal ook weinig van deze sextielen merken. De Zon sextiel Saturnus – hunkert naar structuur en overzicht. Wat moet ik doen? Wanneer ga ik dat doen? Wat is de planning. Deze week is een uitstekende periode om dingen op een rij te krijgen – niet alleen voor deze week – maar wellicht voor het hele jaar. Mercurius is de handelaar, de bemiddelaar, onder de planeten. Mars is aktie gericht – en snel ook. Mercurius sextiel Mars – zou kunnen betekenen dat je een moelijk probleem aansnijdt – of tot de kern van een probleem door kan dringen. Aktie gericht en ‘straight talking’ de combinatie van deze twee planeten kan veel positiefs brengen. Natuurlijk … heeft alles twee kanten. Mercurius / Mars combinaties kunnen ook tot confrontaties en bekgevechten leiden. Dit zouden we dus in de politiek zeker waar kunnen nemen.
In het weekend maakt de Zon de overstap naar Vissen. Nu zoekt men de juist stroming. Zeker in de politiek. De verkiezingen komen nu heel dicht bij en ergens vind ik – als je kunt stemmen – dat je het als burger – wel verplicht bent om te doen. Vissen kan met de massa meelopen – en zich te makkelijk laten beinvloeden. Met Pluto nu de focal planeet in een t-vierkant – zit er duidelijk risico’s voor mensen die niet voor zichzelf denken. Pluto kan behoorlijk manipulerend zijn – vooral op het gebied van maatschappelijke vraagstukken (Jupiter/Uranus oppositie!). We zien dit bijv. in de nepnieuws tweets van o.a. Geert Wilders. Pluto schroomt niet terug om de angst die sommige mensen hebben – voor eigen doeleinden – te gebruiken.
Nog weer een stuk reklame voor de Goddess Workshop die op 19 maart in Amsterdam plaatsvindt. Voor de duidelijkheid. Deze workshop is in het Nederlands. Daar was een beetje onduidelijkheid over. Als je je nog niet hebt aangemeld … nu is de tijd om dat wel te doen. Ik wens jullie een hele fijne week, Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway: Kijk op de week

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *