Zon conjunct Neptunus: Doen of niet Doen? Liz Hathway astrologie

Er zit behoorlijk wat tegenstellingen aan de hemel. Ram wil in aktie komen – Jupiter retrograde in Weegschaal wil liever wachten. Uranus opposiet Jupiter – kan intolerant maken – iets van ‘my way or the high way’. Venus retrograde in Ram vanaf zaterdag – is ook bereid haar eigen gang te gaan. Ben je iemand die zich aan kan passen en bereid is om een compromis te zoeken – of iemand die toch altijd de eigen weg kiest? Er is een zekere dualiteit inherent in de planetaire picture deze komende week. De Zon (op donderdag) en Mercurius (op zaterdag) staan conjunct met Neptunus. Dit is zowel krachtig als sensitief, bewust als dromerig, vol verbeeldingskracht maar ook open voor indrukken van buitenaf. De meest negatieve uitwerking van Zon/Merc/Neptunus is dat het meegaand kan maken, met de kudde mee willen lopen, beinvloedbaar. De meest positieve uitwerking is dat het reflectief en ontvankelijk maakt, artistiek, sensitief en meditatief. Mars is driehoek Saturnus op zondag, wie zelf discipline heeft, en de energie en enthousiasme van Mars weet te beteugelen, kan vooruit. Wie te eigenwijs, intolerant of brutaal is, krijgt makkelijk ruzie deze week.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Zon conjunct Neptunus: Doen of niet Doen? Liz Hathway astrologie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *