Liz Hathway, astrologische kijk op de week: Volle Maan in Vissen, Mercurius conjunct de Zon

Liz Hathway – astrologische kijk op de week van 6 maart 2017

De Zon/Mercurius conjunctie op dinsdag brengt ons naar het hart van een zaak. Mercurius kan ons inzicht geven maar ons ook uitdagen om te accepteren wat wel en niet mogelijk is. Zon/Mercurius staan sextiel Pluto in Steenbok mid-week waardoor het belangrijk wordt om de realiteit niet uit het oog te verliezen. Een teleurstlling behoort dus tot de mogelijkheden. Vooral de Mercurius/Saturnus vierkant op zondag kan vervelend zijn. De autoriteit van Saturnus in Boogschutter staat haaks op de visie van Mercurius in Vissen. Met Jupiter nog altijd in oppositie met Uranus, verschillen in karakter en in meningen kunnen tot botsingen leide – zeker in de politieke arena. Rondom de Volle Maan – kunnen we een time out nemen. Contemplation is belangrijk. Laat de dingen even op je inwerken – dan wordt het veel eenvoudiger. Maagd is wonder goed in ordenen, en kan de kaft van de koren onderscheiden. Mercurius vierkant Saturnus breekt makkelijk zijn hoofd – Zon opposiet Maan zegt… er zijn vele wegen die naar Roma leiden. Mars is vanaf vrijdag ook in Stier – geduld mensen – geduld.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway, astrologische kijk op de week: Volle Maan in Vissen, Mercurius conjunct de Zon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *