Liz Hathway Astrologie: Nederland stemt, Maan opposiet Mars

Liz Hathway Astrologie: Nederland stemt:

Vanavond komt Mercurius in Ram te staan – een teken dat eerder doenerig dan denkerig is. Mercurius is het eeuwige kind en Ram maakt heel graag plannen voor de toekomst. De samensmelting van, energie (Ram) en denken (Mercurius) kan een heel uitgesproken mening geven. Mercurius in Ram is direkt, ruw, en argumentatief. Aanvallen! Verhit. Woorden als wapens idee. De overstap van Mercurius vind plaats kort na de eerste debat waarin politicus Geert Wilders aan meedoet. Zijn optreden zal ongetwijfeld veel stof doen opwaaien. Ram zet tongen in beweging. De Maan is in twijfelachtig Weegschaal – en verandert pas op woensdag tijden de verkiezingen van teken. Met Maan in Weegschaal wil men graag overtuigd worden. Weegschaal wil de argumenten horen en op basis daarvan, een beslissing nemen. Eenmaal in Schorpioen – komen de gevoelens uit de onderbuik omhoog borrelen. Schorpioen is instinctief. Gek is …hoe kunnen we nu van een winnaar spreken … met Maan opposiet Mars op donderdag? Ik heb het idee dat het donderdag over de verliezer zal gaan, in alle waarschijnlijkheid, het PVDA. Tenminste, de energie van donderdag resoneert met de secondair progressieve horoscoop van de PvdA en niet op het meest gunstige manier.

 

Op vrijdag valt de laatste majeure aspect v.d. Zon in Vissen voordat hij de overstap naar Ram maakt: een vierkant met Saturnus. De Zon in Vissen, Saturnus in Boogschutter – zijn beide door Jupiter beheerd. Verantwoordelijkheid nemen – maar ook vrede met de werkelijkheid hebben – zoals het is. Zon vierkant Saturnus – is weten waar de grens ligt. Een punt achter zetten. Het is zowel verhelderend als bitter. Deze week wordt in de UK waarschijnlijk artikel 50 getriggerd, het echte werk van Brexit gaat straks beginnen. Er heerst veel rumoer in het land, en onzekerheid, echter om eruit te komen, moeten we een begin maken. Zaterdag staat Mercurius conjuct Venus: vechten voor de dingen die je waardevol vindt. Maak een begin. Neem de eerste stappen. Een conjunctie is een geboorte moment – en Ram is de eerste teken. Vervolgens op zondag – staat de Maan in Boogschutter sextiel Jupiter. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, en van elkaar leren.
Nog een laatste beetje reklame voor onze workshop over de divine feminine. Er is nog plek. Hieronder, de link naar de YouTube film. Fijne week allemaal.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Nederland stemt, Maan opposiet Mars

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *