Verkiezingen 2017: horoscoop Jesse Klaver

Ik heb net naar het verkiezingsdebat op Ned. 1 gekeken. Jammer dat er maar een vrouw aan deze verkiezingen meedoet, Marianne Thiemen. Het voelt altijd vreemd om zoveel mannen te zien debatteren en zo weinig vrouwen. Maar goed het is zoals het is. Jesse Klaver vs Mark Rutte vond ik interessant. De hele kwestie re vluchtelingen is behoorlijk gevoelig – echter – mijns inziens deed Jesse Klaver het voortreffelijk. Ik kon aan Mark Rutte’s lippen zien – dat hij zich heel oncomfortabel voelde met Klaver tegen over zich. En geef Klaver ongelijk. Onze rug afkeren van mensen die voor oorlogsgeweld vluchten, is geen oplossing. Hier dan de horoscoop van Jesse Klaver. De geboorte tijd heb ik helaas niet. Klaver heeft Jupiter in Vissen – wat een goed ontwikkeld gevoel voor medemenselijkheid en naastenliefde geeft. Niet gek met deze stand, dat hij ook de Jessiah genoemd wordt! Dit is een zeer bewogen, sociale stand voor Jupiter. Daarnaast – heeft Klaver de Maan in Waterman – wat makkelijk in de omgang maakt. Denk hier aan Prinses Diana en onze koningin Maxima – die ook deze Maan stand hebben.  Geen wonder eigenlijk dan hij jonge mensen trekt. Dit vind ik zeer hoopvol – tja – echt een Jupiter in Vissen gevoel.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *