Intuitief Werken met Kristallen

Helaas wegens ziekte, geen gesprek met Mariette Botman, daarvoor in de plaats, vertel ik iets over mijn manier van werken met kristallen. Ik heb mijn eigen systeem, dat eigenlijk zichzelf ontwikkeld heeft. Het boek waar ik het over had in de film, is Crystal Astrology, van Marina Costelloe. Het boek geeft ook een handig bekonopt overzicht van de Sabian Symbols voor elke graad, vertelt iets over het lichaamsdeel – en – geeft ook een affirmatie. Intuitief ga ik nu het boek open doen op een pagina: de graad is 11 Tweeling; de steen Tsavorite; het boodschap: een nieuw begin, het koesteren van alle facetten van fysiek en spirituele groei; affirmation, ‘I see great opportunities born from simplicity’. De Sabian symbol: nieuwe landen bieden nieuwe kansen voor de pioneer. Een leuk boek dus.
Ik had ook gezegd, dat ik de link zou plaatsen naar alle aktiviteiten – die overal in het land, vandaag plaats vinden. Dat is deze: http://www.ldpastrologie.nl/

Ik wens alle kijkers, lezers, liefhebbers een heel fijn weekend.. en… Wil je zelf een kristal horoscoop reading van mij – schroom niet om contact met mij op te nemen: Drs, Liz Hathway (hathway77@hotmail.com)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Crystals en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Intuitief Werken met Kristallen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *