Liz Hathway: Week horoscoop – Mars sextiel Neptunus

Deze week staat Mars sextiel Neptunus en we worden uitgenodigd om onze dromen in daden om te zetten. Sextielen zijn aktief van aard – welk betekent dat je wel uit je luie stoel moet komen. Mars in Stier kan heel goed luieren – maar is ook in staat om lichamelijk werk te doen. Met andere woorden, we hebben veel in eigen handen – en om er maximaal profijt van te hebben – moeten we deze Mars/ Neptunus sextiel aan het werk zetten. Pro-actief zijn, mensen mailen, benaderen, enz. Deze week wordt de kiem gelegd voor de komende maand – en wellicht voor het hele jaar. De nieuwe Maan op dinsdag is conjunct met Venus en hierdoor enorm krachtig . Het enige min punt – of zal ik maar zeggen – zorg punt, is dat we moeten oppassen dat we anderen niet dwingen om met ons mee te doen. Jupiter retrograde staat vierkant met Pluto op donderdag, en dit kan behoorlijk dwingend zijn. Mensen voelen zich – als het ware – verplicht te helpen. Hier is er geen sprake van onderuit komen…en het voelt niet leuk. Voor alle overige aspecten,… Nodig ik je uit om naar mijn vlog te kijken.

Ik wens jullie een top week.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway: Week horoscoop – Mars sextiel Neptunus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *