Liz Hathway Astrologie: Zon vierkant Pluto, oud zeer opruimen

Deze komende week komen wij vooral op het gebied van relaties, voor grote uitdagingen te staan. Op zaterdag staat Venus wederom haaks op Saturnus in Boogschutter. Wellicht worden we wederom geconfronteerd met een situatie dat eind januari begonnen is. In ieder geval – deze crisis hangt al een tijd in de lucht. Op vrijdag staat de Zon in Ram opposiet Jupiter in Weegschaal. Wordt het diplomatie of ruzie? Wordt het samenwerken of uit elkaar aan? Op de een of andere manier moeten we nu echt uitzoeken wat we willen. Op zondag – komt Pluto om de hoek kijken. Pluto is de onderstroom waar we geen grip op hebben – maar die wel sterk voelbaar is. De uitdaging is om onszelf kwetsbaar op te stellen. We moeten leren op ons onderbuik gevoelens (Kreeft) te vertrouwen.
Saturnus loopt vanaf woensdag retrograde. Dit is een belangrijke keerpunt in het jaar 2017. We moeten eigenlijk een lang-termijn plan maken – vooral wat travel, studie, toekomst betreft.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Zon vierkant Pluto, oud zeer opruimen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *