Liz Hathway Weekhoroscoop: Volle Maan in Weegschaal, Venus conjunct Chiron

Met de Zon conjunct Uranus op vrijdag, zou dit best een hectische week kunnen zijn. Zon/Uranus is zowel vernieuwend als tegendraads, origineel als overhaast. Alles had gisteren gedaan moeten worden ! Zo’n energie is dit. Maandag gaat Mercurius retrograde lopen: plannen en afspraken moeten worden herzien. Het boodschap komt niet altijd glas helder over. Wat reizen, reis plannen, post, paketten, koop afspraken, betreft, kunnen we oponthoud verwachten, Mercurius keert ook terug naar Ram! Het geduld raakt binnenkort op. Mercurius in Ram spreekt de dingen uit op een manier dat ruw over kan komen – maar gezien het huidige planetaire plaatje – hebben we diplomatie nodig. Gespannen energie. Als astroloog – denk ik – we hebben een nieuwe richting, een andere manier van benaderen, of nieuwe vormen van overleg nodig. Zon/Uranus is behoorlijk vernieuwend – maar ook gek. Het heeft iets ADHD-achtigs.
De Volle Maan in Weegschaal – haaks op Pluto – geeft ook aan dat het thema van vorige week, nog altijd relevant is. Als iedereen alleen maar met eigen belang bezig is – en geen oog voor een ander of voor consequenties heeft- lijden we uiteindelijk allemaal. De maatschapppij als geheel word er niet beter op als wij te individualistisch zijn.
Deze week..besteed ik ook aandacht aan de Venus/ Chiron conjunctie.. De kosmos nodigt ons uit om iets voor een ander te doen, meditatief bezig zijn, of in rust en stilte naar binnen te kijken. De ervaring van samenzijn met anderen kan een heel positieve invloed op ons hebben. Als teken is Vissen in staat om het leven in het groot te zien – en de individuele ‘ego’ te ontstijgen. Deze ervaring raakt ons altijd diep.
Een hele fijne week allemaal… Drs. Liz Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Weekhoroscoop: Volle Maan in Weegschaal, Venus conjunct Chiron

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *