Liz Hathway, kijk op de week: Pluto stationair, Venus conjunct Chiron, vierkant Saturnus

Wat de planeten betreft, wordt het een drukke week. De Zon komt in Stier te staan – Mercurius keert terug in Ram – en Mars maakt de overstap van Stier naar Tweeling. Dus alleen al vanuit de planeten gezien – gebeurt er een hoop. De lente tekens Ram, Stier, Tweeling dragen allemaal de kwaliteit van de lente in zich: m.a.w. het leven is in de startblokken en de toekomst lonkt. Voor mijn idee moet 2017 nog goed vorm krijgen. Jupiter en Saturnus zijn planeten die met de maatschappij te maken hebben en die lopen nu allebei retrograden. We houden ons met onze toekomst plannen bezig,  omdat we er nog lang niet uit zijn. Vanaf donderdag wordt Pluto lid van deze gezellige retro-club. Pluto retro is doordringend en wil de onderste steen naar boven halen – kijk naar het huis – want op dit gebied moet er echt wat aan gebeuren. Welke studie wordt het straks? Welke planning moet ik maken als ik doel a) b) of c) wil bereiken? Wat moet ik laten vallen en waar moet ik voor gaan? Spelen met mogelijkheden wordt steeds meer worstelen. Aan het einde van dit jaar komt Saturnus in Steenbok te staan – en er zit vanuit Jupiter, Uranus, Pluto druk op de lange termijn plannen. Wat moet ik loslaten? Waar moet ik de nadruk op leggen? Waar haal ik het geld vandaan om mijn reis te bekostigen?
Worstelen… Pluto retrograde is altijd een intense periode – en – met Mars vierkant de maansknopen dit weekend – voelt het alsof we zelf ook beseffen dat er veel op het spel zit.
Daarnaast – deze week – staat Venus vierkant Saturnus – en conjunct met Chiron (sjamanic, soulful, leraar)….. Full On deze week dus.
Benieuwd naar wat astrologie voor jou kan betekenen? Schroom niet om contact met mij op te nemen.

Drs. Liz Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway, kijk op de week: Pluto stationair, Venus conjunct Chiron, vierkant Saturnus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *