Liz Hathway Astrologie 2017: Nieuwe Maan in Stier

Deze week.. is de energie en voortvarendheid van Mercurius in Ram sterk voelbaar – tegelijkertijd – omdat Mercurius en Saturnus allebei retrograde lopen – is er ook sprake van vertraging. Het is en/en en niet en/of. Er wordt vooruitgang geboekt – maar wellicht gaat het niet zo vlot als Mercurius in Ram had gewild. Er zijn tekens van ongeduld te bespeuren. Tot tien tellen is vereist – echter – met Mercurius conjunct met Uranus op vrijdag worden de gemoederen hoe dan ook verhit. Uranus is sterk in beeld – Mars is in Tweeling – en ruzies horen zeker tot de mogelijkheden.
Mercurius/Uranus kunnen enorm eigenwijs zijn – en ook iets uitstralen van ‘luister naar mij – want ik weet alles al’. Deze energie is pril, verfrissend, elektrisch – maar is niet altijd geschikt voor het doel, zeker nu zowel Mercurius als Uranus retrograde lopen. Dit heeft iets weg van ‘goed idee’ maar net op het ‘verkeerd moment’ aangekomen.  Wellicht moet er versleuteld worden.

Dit is ook de week van de nieuwe Maan in Stier… meer hierover in de video. Helaas ben ik vergeten iets te zeggen over de knoop in Leeuw – dat ga ik zeker goed maken met een apart vlog later in de week.

Aan het einde van de vlog – wilde ik een stuk reklame voor mezelf maken – maar helaas werd ik net op dat moment gebeld, vandaar het abrupte einde van de vlog.
Maar goed.. mocht je graag jouw vraag aan mij willen voorleggen… schroom niet om mij te mailen: hathway77@hotmail.com
Een Skype consult kan helderheid brengen en kan al vanaf 45 euro (incl. btw)
Ik wens jullie een hele fijne week, Drs. Liz Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Jaarhoroscopen 2012, Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie 2017: Nieuwe Maan in Stier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *