Liz Hathway Astrologie: Mercurius direkt conjunct Uranus – als de bliksem inslaat

Deze komende week gaat Mercurius weer vooruit lopen – wat voor veel mensen een opluchting zal zijn. Obstakels worden opgeruimd, de computer doet het weer, de communicatie stroom kan weer op gang komen. De Mercurius station deze week op dinsdag/woensdag is interessant: Mercurius is op dat moment conjunct met Uranus en blijft een week lang op de huid van Uranus ‘zitten’. De ‘echte, echte’ Mercurius/Uranus conjunctie vindt pas volgende week plaats (op dezelfde dag als de Volle Maan). Dit lang-gerekte conjunctie van Mercurius/Uranus is bijzonder – en kan alleen gebeuren omdat Mercurius nog niet op snelheid is. Ik vind dit heel bijzonder – en zie het als een bliksem inslag, of een moment van weten, een peak experience… een moment waarop alles in een klap duidelijk wordt. Ik denk dat het een moment is om bij stil te staan. Kijk waar de graad van de conjunctie in je horoscoop valt: 26 Ram. Brainstorm erover…. Laat de bliksem toe!

We zitten altijd in Stier seizoen en alles bij elkaar opgeteld, krijg ik het idee dat de kosmos ons nu uitnodigit om opzoek te gaan naar nieuwe projecten die nieuwe mogelijkheden scheppen. Plannen kunnen goed wortelschieten momenteel – en we kunnen bomvol ideeen zitten. De Zon /Pluto driehoek die vanaf de tweede helft van deze week binnen orb en dus voelbaar is – is een goede indicatie dat zelfkennis gekoppeld aan praktisch/zakelijk inzicht – de leidraad voor succes kan zijn. Daarnaast – kan Mercurius gekoppeld aan Uranus – ons ook technisch inzicht geven. Dit lijkt mij – op zijn minst – een goede periode om een nieuwe computer te kopen, een website online te zetten, een product te lanceren, enz. enz.

Voor meer informatie over al mijn diensten  schroom niet om te mailen: hathway77@hotmail

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Mercurius direkt conjunct Uranus – als de bliksem inslaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *