Astrologie: Madeleine McCann

Vandaag 10 jaar geleden verdween Madeleine McCann. Dit is een post van bijna 10 jaar geleden – eerst gepost op 9 september 2007.

Wij zijn toeschouwers in wat hoogstwaarschinlijk een van de grootste mysteries van de 21 eeuw gaat worden. Wat is er op de avond van 3 mei 2007 met Madeline McCann gebeurd?? Hoe kan een meisje – zo maar spoorloos -van de aardebol verdwijnen? Dit verhaal grijpt mij naar de keel. De horoscoop die je ziet is voor het moment dat Kate McCann terug naar haar appartment gaat om te kijken naar haar drie kinderen : 3 mei 2007, om 22:00 uur. Ze ontdekt dat Madeline weg is.

In deze horoscoop is de Maan de natuurlijke aanduider van kinderen – en staat hier in de laatste graad van het teken Schorpioen – en in het 12e huis. Het is ongeaspekteerd. In een uurhoek over verdwaalde voorwerpen is het 12e huis zo een beetje de ergste plek om je duider te vinden. Het kind is dus echt “verdwaald”. Ik denk zelf dat ze nooit terug gevonden gaat worden. Heer vijf – ook aanduider van het kind- is door Mars beheerd. Mars is in Vissen – conjunct met Uranus – en in het 4e huis. Wellicht is ligt het lichaam van het kind in zee?

De dader – wordt hier gesymboliseerd door heer 7 – Mercurius. Mercurius staat heel dicht bij de Zon. Is combust. Er is iets verblindend – we kunnen en mogen iets niet zien.

Jupiter in Boogschutter in het eerste huis – is een goede aanwijzer voor alle aandacht die deze zaak wereld wijd gekregen heeft. Jupiter in Boogschutter is een reis stand. Madeline McCann’s gezicht kom je overal tegen, zelfs bij mij om de hoek.

Saturnus in Leeuw zijn de autoriteit in Portugal. Ze zijn onder de indruk van de Zon die Mercurius dekt. De onderzoekers worden ook verblind en zeker in de eerste weken van het onderzoek zijn er – door hun onbekwaamheid – (Saturnus in detriment hier in Leeuw) fouten gemaakt. Lock-ups die niet meteen geopend waren, enz. enz.

Op dit moment worden de ouders zelf als mogelijke daders gezien. Op vrijdag – op de dag dat Pluto direkt ging lopen in het eerste huis van de verdwijningshoroscoop – werd  Madeline McCann’s moeder als suspect genoemd. Er zit iets meer dan vier graden tussen Mercurius (de dader(s) en Saturnus (de politie). Zou dit een aanwijzer kunnen zijn dat de politie nu op het goede spoor zitten? Het is moeilijk om deze ouders als potentiele daders te zien.

Maar hoe dan ook – de horoscoop laat wel de ontwikkelingen zien en geeft de timing aan. Na vier maanden zonder vooruitgang in de zaak- is dat opzich al heel boeiend.

disappearance madeleine mccann

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Astrologie: Madeleine McCann

 1. frankkk zegt:

  Vraag….de naam Madeleine wordt steeds fout gespeld als “Madeline” – maakt dit nog iets uit voor de horoscoop?

 2. Elizabeth zegt:

  Hi Frank, Wat denk je zelf?

 3. Cem zegt:

  Ik kwam zojuist dit artikel tegen. Er wordt gesproken over “Verpletterend bewijs tegen de ouders van Maddie McCann”. Ik ben benieuwd.

 4. - zegt:

  Beste Elizabeth,

  Numerologisch zou het wel hebben uitgemaakt vermoed ik, maar dat heeft verder geen invloed op de horoscoop zeker….

  groeten
  Frank.

 5. Elizabeth zegt:

  Hi Frank, Ik begrijp je vraag nu beter. Maar inderdaad wat de horoscoop betreft, maakt het niets uit.

 6. Elizabeth zegt:

  Hi Cem, Ik las gisteren in de Spits dat men vermoedt dat de moeder een anesthesist de kinderen iets gegeven heeft om ze goed te laten slapen. Daar is iets mis gegaan. Ik vond het wel erg apart dat gelijk met alle ontwikkelingen afgelopen week vrijdag, Pluto ineens vooruit ging lopen. Al is het een zeer triest verhaal – ik vind de horoscoop prachtig.

 7. Dorien zegt:

  Hoe bijzonder is toch Astrologie; in dit geval “gereedschap”. En de Astrologe die het goed gebruikt en er mee werken kan. Door de jaren heen heb ik het verhaal rond Madeleine gevolgd: ik ben heel benieuwd of hier ooit de waarheid aan het licht zal komen.
  Het is een raadsel en niet het enige in z’n soort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *