Liz Hathway Astrologie: Over de Volle Maan in Schorpioen en metamorfose

 

Dit jaar begon onder een wolk van onzekerheden en die beginnen te verdwijnen. Eindelijk krijgen we meer zicht. De twee binnen planeten – Mercurius en Venus – komen uit hun retro posities: we zien bijvoorbeeld dat Venus nu terugkeert naar de plek waar ze al in de week van 13 februari stond. Als we naar ’the big picture’ kijken – dan is dit misschien makkelijker uit te leggen. Na de Brexit en de verkiezing van Donald Trump – hebben we in Europa een hele spannende lente beleefd: eerst verkiezingen in Nederland en vervolgens verkiezingen in Frankrijk. Hoe zou dat uitpakken?
Wel nu weten wij het: de Nederlandse en Franse populisten krijgen het niet voor het zeggen. Wie kent het gezegde niet ‘zo boven, zo beneden’ ? Juist! Wij kunnen ook meer vat op dingen krijgen –Ā en weten wat we willen – of zien waar we precies aan toe zijn. Zon driehoek Pluto in combinatie met de Volle Maan in Schorpioen kunnen samen een metamorfose of een moment van catharsis te weeg brengen. Catharsis is een term uit de narratologie die “emotionele zuivering” betekent. Het beschrijft het effect van het opwekken van krachtige gevoelens zoals verdriet, angst, medelijden, of zelfs gelach bij de toeschouwer, dat vervolgens een ezuivering van diezelfde gevoelens teweegbrengt.
Deze week valt de Volle Maan in Schorpioen – en dit geeft ons de kracht om met moeilijke emoties aan de slag te gaan. Daarnaast… in deze vlog … ook aandacht voor Mars vierkant Neptunus en Mars driehoek Jupiter. Ja. Deze vlog is 9 minuten lang – dit komt omdat er zoveel energie op ons wordt losgelaten šŸ™‚ Ik hoop dat jullie mij kunnen volgen.
In de astrologieblog Facebook groep – worden vaak interessante discussie gevoerd over de content van mijn vlog. Als je nog geen lid bent, misschien is het een idee om lid te worden. šŸ™‚

Voor meer informatie over mijn diensten, verwijs ik je naar mijn blog, maar voel vrij om mij ook te emailen: hathway77@hotmail.com
http://astrologieblog.nl/consults/

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Over de Volle Maan in Schorpioen en metamorfose

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *