Liz Hathway Astrologie: Over o.a. de Noordknoop in Leeuw en relaties op scherp

Liz Hathway Astrologie: Over o.a. de Noordknoop in Leeuw en relaties op scherp

Fijne week – beginnend met een harmonische Mercurius / Noordknoop verbinding. Ik heb het idee dat het bewustzijn een groei-sprong kan maken -dat met meer zelf inzicht gebonden is. Dit is de laatste aspect die Mercurius maakt voor dat hij op dinsdag naar Stier  terugkeert. Stier is nuttig nu – omdat het inzicht of de mogelijkheid tot groei- direkt kans krijgt om te aarden en wortel te schieten.  Interessant om te kijken in je agenda naar de dagen: 31 maart, 20 april want Mercurius stond ook op deze dagen in nul graden Stier. Wat hield je geest bezig in de tussen tijd? Waar heb je op zitten broeden? Waar vindt de sprong in het bewustzijn plaats?

In mijn vlog van deze week kijk ik ook naar de twee inconjuncten op woensdag – die een uitdaging op zich vormen. Hoe veroveren we de juist plek? Hoe vinden we een balans tussen de ‘ideale’ situatie en de werkelijkheid? Saturnus driehoek Uranus geeft in ieder geval door dat we veranderingen nu kunnen doorvoeren die niet al te radicaal zijn.

Verder .. in deze wat langere vlog – aandacht voor Venus – die nu in de ‘zone’ komt. Wat is de ‘zone’? Dit is het gebied waar de laatste jaren o.a. de Uranus/Pluto vierkant heeft plaatsgevonden. Het is een gebied van radicale transformatie, crisis en groei. Venus zet dus onze relaties – alle relaties trouwens – op scherp.

Voor de afwisseling.. een link naar mijn profiel bij beroepsvereniging ASAS:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Over o.a. de Noordknoop in Leeuw en relaties op scherp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *