Liz Hathway Astrologie: Venus vierkant Pluto – Vrijheid is Blijheid

De Zon in Tweeling – geeft de ruimte om met mogelijkheden te spelen. Echter.. Met retrograde Saturnus in het teken Boogschutter – en opposiet Tweeling – heeft het leven wellicht een wat serieuze ondertoon. Saturnus in Boogschutter zoekt diepgang in ideeen en wil ervaringen opdoen die geestelijke groei bevorderen. Saturnus in nooit vluchtig – en in Boogschutter – speelt de toekomst en beslissing omtrent de toekomst een rol.

De werkelijkheid onder ogen zien – lijkt een thema dat ik ook herken in de Venus/Pluto vierkant – exact op donderdag. Venus is de planeet van relaties – maar ook van rijkdom. Venus is ons dierbaarst bezit – ons schat.
Omdat Venus retrograde heeft gelopen – kan er sprake zijn geweest van uitstel van executie wat een relatie betreft. Echter.. die tijd is nu voorbij. Deze week zou een flinke ruzie de lucht kunnen klaren . BUT …Speak your truth with respect. Pluto is in beeld – en woede of onderdrukte emoties die met een knal naar buiten komen – kunnen een destructieve uitwerking hebben. Pluto is een buiten planeet – en met een Pluto ‘uitbarsting’ weet je nooit waar het schip gaat stranden. In die zin is Saturnus handig – omdat hij uitzichzelf als rem kan functioneren.
Als we verder kijken naar de route die Venus af moet leggen – dan is het m.i. belangrijk dat we onszelf zo veel mogelijke ruimte geven. Saturnus in Boogschutter kent de (morele, religieuze, maatschappelijke, enz.) wetten en de regels – maar mag deze niet aan een ander opleggen. Vrijheid is blijheid… Verder ook aandacht in deze vlog voor Venus/Uranus en Mercurius/Neptunus. Ik wens jullie een super week.
Drs. Liz Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Venus vierkant Pluto – Vrijheid is Blijheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *